Trening izvan teretane: Fani Čapalija pokazala kako ostati fit!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2018.

1

Fani Čapalija i Ante Burazin | Foto: Toni Mijač

Fani Čapalija i Ante Burazin | Foto: Toni Mijač

Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna, ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena, sve više ljudi se odlučuje za bilo koju vrstu treninga jer... dolazi ljeto! Sve je popularniji trening u prirodi, tako da uz treninge u teretani možete i kombinirati razgibavanje vani - što je idealna kombinacija.
Treninge izvan teretane voli i jedna od naših najljepših i najuspješnijih missica, Fani Čapalija. Kako i sama kaže, voli dosta šetat i veoma je aktivna, tu je tajna njene linije, no kad je u Splitu voli obavit trening u prirodi sa svojim prijateljem i trenerom Antom Burazinom.
Foto: Toni Mijač

Foto: Toni Mijač

Ovaj sportski duo voli trčati na Marjanu, što je Fanina omiljena aktivnost uz duže šetnje. A najdraže joj je odmorit se malo kod vidilice, gdje 'puca' pogled na cijeli Split te nastavit dalje!

Fani Čapalija i Ante Burazin | Foto: Toni Mijač

Fani Čapalija i Ante Burazin | Foto: Toni Mijač

Ante obožava iskorake, koji su savršena vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice, te svojim klijentima 'servira' razne varijante iskoraka. Zatvorena Marjanska cesta idealna je za iskorak koji nema kraja našalio se trener.

Foto: Toni Mijač

Foto: Toni Mijač

Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna, ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening: sklekovi na zidiću, te triceps vježbu kao i bugarski čučanj, klupicu možete iskoristit za istezanje, a kameni zid za izdržaj kao i Fani! Sve je stvar mašte i kreative napominje trener Ante Burazin.

VIŠE O TEMAMAvježbanjeFani ČapalijaAnte Burazinbugarski čučanjvježbanje na otvorenom
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se