Tonči Huljić i Petar Grašo zajedno u novoj pjesmi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.04.2021.

0

Inamorana

Inamorana

Tonči Huljić Madre Badessa i Petar Grašo nakon desetljeća ponovno su udružili glasove u novom duetu pod nazivom 'Inamorana'

'Lijepa je to i sjetna, ali simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite', priča Tonči Huljić, te nastavlja: 'Kako ove godine slavimo obljetnice nekih poznatih pjesama - 10 je godina prošlo od 'Providence' pa je došlo vrijeme da Grašo i ja ponovno zapjevamo zajedno'.
'Inamorana' je i naslovna pjesma istoimenog CD-a Tončija i Madre Badesse koji izlazi za tjedan dana. Ovu specifičnu riječ starog splitskog narječja čije je značenje zaljubljena, publika je već upoznala kroz pjesmu 'Mare Luda' koja je nedavno objavljena i svojom dubokom emocijom osvojila slušatelje, a stjecajem okolnosti ista riječ se pojavljuje u obje pjesme.
'Trenutno je u procesu završetak Grašinog CD-a i kako smo stalno u studiju zajedno, pa bi svako malo bi ja htio pjevati ono što sam pisao za njega i upropastiti stvar, a on bi htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe, pa eto našli smo se na pola puta.', govori Huljić.Tonči Huljić osmislio je i scenarij spota koji je snimljen u staroj jezgri grada Splita, dok režiju potpisuje Vojan Koceić. U spotu glumi mlada glumica i radio voditeljica Petra Kapor.

VIŠE O TEMAMATonči HuljićPetar Grašo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se