Tko je sve uživao u drugoj večeri Grašinog spektakla u Areni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.03.2022.

0

Viktorija i Dino Rađa u društvu Marijane Batinić. Foto: Mario Poje i Dino Ninković

Viktorija i Dino Rađa u društvu Marijane Batinić. Foto: Mario Poje i Dino Ninković

Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić i Domenica neke su od manje i više poznatih faca koje smo ulovili na drugoj Grašinoj večeri u Areni Zagreb

Drugu večer zaredom, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj, Petar Grašo, priredio je spektakl u prepunoj Areni Zagreb. Iako se smatralo da je teško bilo zasjeniti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.   

Andre Andrassy i Domenica

Andre Andrassy i Domenica

"Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika me večeras demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku.. Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti - ogromna sreća!", sabrao je Grašo dojmove druge večeri.

Domenica i Iva Todorić

Domenica i Iva Todorić

Dvosatni spektakl s impresivnom produkcijom u dva je dana očarao više od 25 tisuća ljudi. Volim i postojim, Ako te pitaju, ’92, Uvik Isti, Ko nam brani... nizali su se hitovi koje je publika uglas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu.

Mirna Maras Batinić

Mirna Maras Batinić

"Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće  održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku", kaže Petar.

Monika i Fran Olujić

Monika i Fran Olujić

Na koncertu su i ove večeri plesali i brojni poznati, između ostalih su se pojavili i Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica i mnogi drugi..

Nataša Janjić i Nenad Medančić

Nataša Janjić i Nenad Medančić

Drugim koncertom, Grašo je ujedno sa svojom publikom proslavio i svoj rođendan, i na najljepši način najavio sljedeću stanicu - Spaladium Arenu u Splitu sljedeći tjedan.


VIŠE O TEMAMAPetar GrašoViktorija RađaDomenicaMarijana BatinićIva Todorić
Povezano