Taylor Swift zarađuje najviše, slijede je Adele i Madonna

Piše: A.A., New York, Zagreb
Objavljeno 03.11.2016.

0

Taylor Swift | Foto: Instagram

Taylor Swift | Foto: Instagram

Taylor Swift ove je godine zaradila čak 170 milijuna dolara, a slijede ju Adele (80,5 milijuna) i legendarna Madonna, koja je svoj račun podebljala sa 76,5 milijuna zelenih novčanica

Američka pjevačica Taylor Swift najbolje je plaćena žena u svijetu glazbe u 2016. godini prema podacima i kriterijima uglednog lifestyle magazina Forbes. Većinu zarade, koja je ove godine dostigla impresivnu brojku od 170 milijuna američkih dolara, Taylor duguje svojoj turneji 1989, dok ostatak između ostalog otpada na unosne marketinške ugovore i suradnje s divovskim brandovima, kao što su Apple, Keds i Diet Coke.
Prva sljedbenica Taylor Swift na ovoj listi je Adele, koja je većinu od 89,5 milijuna dolara zaradila prodajom albuma. Madonna je još jednom dokazala da njena priča ni približno nije završena, smjestila se na trećem mjestu sa 75 milijuna dolara, a za njom slijede Rihanna (75 milijuna) i Beyonce (54).
U prvih deset još su i Katy Perry, Jennifer Lopez, Britney Spears, Shania Twain i Celine Dion.

VIŠE O TEMAMATaylor SwiftAdeleMadonnaRihannaForbes
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se