Svi su oduševljeni partyjem s najljepšim pogledom na Zagreb!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2017.

0

U zabavnoj sljemenskoj noći nastupilo je čak 16 DJ-a koji su posebno pripremljenim setovima više od tisuću ljubitelja elektroničke glazbe rasplesali na Medvedgradu

Zagrebačka ponuda zabave podignuta je na jedan sasvim novi nivo. BSH Medvedgrad fortress party sa sigurnošću je jedan od najljepših događaja koji su se održali posljednjih godina. Treće izdanje na povijesnoj utvrdi Medvedgrad iz 13. stoljeća okupilo je najbolje hrvatske DJ-e. Prekrasna lokacija i očaravajući pogled na zalazak i izlazak sunca iznad Zagreba oduševili su sve posjetitelje ovog partija o kojem priča cijeli grad. Sinergija prirode i glazbe ovdje je je došla do punog izražaja.

U zabavnoj sljemenskoj noći nastupilo je čak 16 DJ-a koji su posebno pripremljenim setovima više od tisuću ljubitelja elektroničke glazbe rasplesali na Medvedgradu. VANILLAZ, Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, XO te RNDR (Aldo Morro & Matroda) pokazali su da domaća scene elektroničke glazbe može parirati svjetskim zvijezdama.

Posebno iznenađenje večeri pripremio je poznati zagrebački reper Marin Ivanović Stoka, koji je na opće iznenađenje svih prisutnih za vrijeme zalaska sunca nad Zagrebom otpjevao hit Za grad kojeg imam rad i time još jednom pokazao posebnu vezu koju ima s voljenim gradom. Marinu je bio ovo prvi nastup u posljednjih nekoliko godina.

Za grad kojeg imam rad

"Vidio sam fotke prošlogodišnjeg BSH Medvedgrad fortress partija i toliko su me oduševile da sam odlučio da moj prvi izlazak nakon dugo vremena bude upravo na Medvedgradu. Super mi je cijela ideja partija, urbana je priča i zato sam odrepao Za grad kojeg imam rad, jednu pravu zagrebačku himnu savršenu za ovu lokaciju!" -izjavio je Marin Ivanović Stoka.

Srednjovjekovna utvrda poslužila je kao neusporediva kulisa na kojoj su se susrela dva naizgled nespojiva svijeta. Čaroliju ispod zagrebačkog neba upotpunila je i spektakularna produkcija, a uz impresivan line up i nezaboravnu lokaciju, BSH Medvedgrad fortress party nameće se kao jedan od najboljih zabavnih događaja u Hrvatskoj koji se održavaju na, za party neobičnim, lokacijama. Da je publika odlično prihvatila ovaj način zabave govori i podatak da su svi dosadašnji BSH partiji bili danima unaprijed rasprodani.


VIŠE O TEMAMABSH Medvedgrad fortress partyMarin Ivanović Stokapartyji u Zagrebu
Povezano