Lollipop najavljuje veliki božićni party u Laubi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.12.2022.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Jedan od najbrže rastućih hrvatskih brendova zabave, Lollipop, najavljuje najveći i najspektakularniji božićni party

U petak 23. prosinca u zagrebačkoj kući umjetnosti Laubi plesat ćemo uz hitove iz 2000-ih. Navedeno razdoblje poznato po RnB, Hip Hop, EDM i Pop žanrovima koji su savršen spoj za zabavu usputno potiče i nostalgičan osjećaj publike i bezbrižnu zabavu.

Glazba iz navedenog razdoblja se i dan danas aktualno pušta u noćnim klubovima te na radiju i televiziji upravo zbog svoje nenadmašive popularnosti. Samo ime Lollipop u prijevodu znači lizalica čime je cilj potaknuti nostalgiju kod posjetitelja te dodatno naglasiti motiv djetinjstva i sreće uz pomoć slatkiša.

Kruna je ovo dosadašnjeg rada i ujedno najveći Lollipop do sada. Kako nas uvodi u božićni vikend bit će u blagdanskom raspoloženju. Tematika eventa, animacijski sadržaj, uređenje i produkcija biti će u božićnom duhu.

Nedostatak organiziranih događanja uz navedene žanrove glazbe, koji su davno zaboravljeni od strane event industrije u Hrvatskoj razlog je nastajanja branda Lollipop. Cilj projekta je nastaviti uspješno održavati događaje na inovativnim i drugačijim lokacijama diljem Hrvatske. Tako su do sada održani eventi na Medvedgradu, Muzeju za umjetnost i obrt, u riječkom Pogonu kulture, Diamond clubu na Krku te brojnim drugim lokacijama sa sveukupnim brojem posjetitelja od preko 10 000.

Uz raznovrstan animacijski sadržaj, nagradne igre, promocije, dijeljenje slatkiša te povezivanjem istih s navedenom vrstom glazbe, uspješno je izgrađen community koji neprestano raste. Na dosadašnjim eventima podijeljeno je više od 15.000 lizalica.

Ulaznice za veliki božićni party mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr


VIŠE O TEMAMApartyji u Zagrebu. LaubaBožić
Povezano