Sve je spremno za Beauty&Lifestyle show: Evo što nas čeka u Areni Zagreb!

Piše: CroModa.com, Zagreb
Objavljeno 23.09.2011.

0

Beauty&Lifestyle show

Beauty&Lifestyle show

Ovog vikenda počinje dugoiščekivani Beauty&Lifestyle show u Areni Zagreb

Zagrebačka će ljepotica Arena Zagreb u vikendu 24. i 25. rujna ugostiti vodeće svjetske i domaće izlagače iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla na najvećem regionalnom Beaty&Lifestyle showu.

Prošlogodišnji je B&L show okupio više od 120 izlagača iz cijelog svijeta, sa preko 10 000 posjetitelja, a ove se godine uz porast broja izlagača očekuje i porast broja posjetitelja. B&L show uvelike pridonosi isticanju i podizanju kvalitete rada, a posebno edukacije naših obrtnika i malih poduzetnika, frizera, kozmetičara, fitness trenera i ostalih koji se bave zdravljem, ljepotom i poboljšanjem kvalitete života svakoga od nas.

Ovogodišnji Beauty&Lifestyle show nam donosi brojne zanimljive i za gledatelje atraktivne sadržaje od kojih izdvajamo:

U subotu 24. rujna na glavnoj pozornici očekuje nas:

SHISEIDO SHOW u terminu od 15.00 -15.45, zatim NATJECANJE U ŠMINKANJU u terminu od 16.00 do 17.00 sati / a svi oni koji žele pokazati svoje znanje i maštovitost u make up-u, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, slobodno se mogu prijaviti na ovo natjecanje gdje će stručni žiri ocijeniti najbolje radove.

Revija frizura s hrvatskim potpisom „CRO HAIR SHOW“ dostojno će na ovom međunarodnom susretu predstaviti Hrvatsku te pokazati kako hrvatski frizeri vide ženske i muške frizure u 2011./12. g., a održava se u terminu od 17.30 do 18.30.

Revija frizura „SCHWARZKOPF“, ESSENTIAL LOOKS SHOW 2011. pod kreativnim vodstvom Kristijana Peteka i Ivane Marušić odvesti će nas u svijet mode i frizura, te nam pokazati koje trendove možemo očekivati ove jeseni/zime. Termin je 19.00 – 20.00 sati.

Beauty&Lifestyle show

Beauty&Lifestyle show


Raspored za nedjelju 25. rujna je sljedeći :

Prikaz novih trendova i stručni seminar „TONI & GUY“ od 13.30 – 14.30 / Nova kolekcija inspirirana je visokom i uličnom modom, spajajući ova dva stila u ultimativnu nosivu kolekciju frizura različitih dužina i oblika. Klasične frizure kreirane novim tehnikama slojevitog šišanja, te boje iz paleta grunge generacije 90-ih, postigle su tzv „Do it yourself“ izgled.

Kolekciju će predstaviti Art direktor Richard Mannah, nominiran za britanskog frizera 2011. godine, a poznat po frizurama na London Fashion Weeku, te suradnji sa modnim editirijalima poput Voguea, Company i sl. Uz Richarda u Zagreb stiže i Art direktorica Sonya Lyon. Službeni proizvodi za rad su „Label M“ proizvodi.

Druga na rasporedu je revija frizura „SARAJEVO HAIR SHOW“ od 15.00 do 16.00 sati. Najpoznatiji bosanskohercegovački frizer Haris Hodžić će se sa svojim petočlanim „Sarajevo Hair Show“ teamom na B&L show-u predstaviti će se „Boomerang kolekcijom“, koja je urbani spoj tradicionalnog i modernog.

Selma Salčin, Enisa Raonić, Kenan Ahmethodžić, Elvedin Polutak i Senad Čavdar će se uz Hodžića naći na velikoj pozornici kako bi prezentirali vlastitu kolekciju utemeljenu na svjetskim trendovima, a istovremeno prilagođenu balkanskom tržištu.

Prednost ovog teama je što ne nastupaju pod okriljem frizerskih brendova, nego isključivo kao team, što im daje potpunu slobodu u kreiranju trenda.

Revija frizura „KEVIN MURPHY“ by FELICITY DAVIS, kolekcija „SHOW ME“ na rasporedu je od 16.30 – 17.30 sati.

Članica kreativnog tima Kevin Murphy, svjetski poznate kompanije koja se bavi njegom i stylingom kose, Felicity Davis će na Beauty&Lifestyle showu hrvatskoj publici prikazati najnovije trendove i razmišljanja iz svijeta njege i stylinga kose.

Felicity Davis glavna je i odgovorna osoba u timu Kevin Murphy za edukaciju na području Europe i Australije. Njezina je velika zasluga lansiranje i implementacija Kevin Murphy brenda u Sjevernoj Americi. Priznata je stručnjakinja koja je svoje umijeće i znanje nebrojeno puta pokazala na brojnim svjetskim modnim revijama, editorijalima, i drugim važnim događanjima iz svijeta mode. Godinama je bila sastavni dio MTV-jevog International Models tima.

I za kraj show programa biti će predstavljen frizerski show "Studio Mila", 35 godina karijere od 18.00 – 19.00 sati.

"Izgledaj drugačije i osjećat ćeš se drugačije", misao je vodilja najpoznatije zagrebačke frizerske umjetnice Mile Višnjić. Na ovojesneskom Beauty&Lifestyle showu Mila će proslaviti veliki jubilej – 35 godina profesionalne karijere. Od samog otvaranja Studia Mila 1976. godine, svojom inovativnošću i kreativnošću gradila je put vrhunske frizerske umjetnice, predstavljajući Hrvatsku na svim važnijim svjetskim događanjima. Domaćoj je javnosti poznata po neobičnim kreacijama kose koje kroz godine krase glazbenicu Josipu Lisac.

Uz brojne prezentacije i stručne seminare, posjetitelji Beauty&Lifestyle show-a u dva će dana vikenda moći razgledati brojne štandove na kojima se predstavljaju vodeći brendovi iz svijeta mode, ljepote, zdravlja i rekreacije.


VIŠE O TEMAMABeauty & Lifestyle ShowArena Zagrebmake-upvizažističko natjecanje
Povezano