Lindex: Supermodeli otkrivaju trendove za proljeće 2015.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 04.03.2015.

192

Tri prekrasne žene različitih godina zvijezde su Lindexove kampanje u kojoj klasika i suvremena moda susreću boho chic

46-godišnja Christy Turlington Burns, 37-godišnja Liya Kebede i Toni Garrn i mlađahna (22) Toni Garrn zasjale su u Lindexovoj kampanji za proljeće/ljeto 2015. nazvanoj #superrolemodel. Žene koje predstavljaju različite modne dekade, različite stilove i tipove ljepotica ujedinjene su u jednoj misiji: Predstaviti ono najbolje iz nove kolekcije popularnog švedskog branda.

"Ovog proljeća usredotočeni smo na fleksibilnost kombiniranja različitih komada. Kolekcija je osvježavajuća, u znaku prugica i crno-bijelih printeva. Moji osobni favoriti su kombinezon, voluminozne hlače i tunika s kićanicama", kaže Nina Starck, šefica Lindexovog kreativnog tima.

Kampanja je u znaku istinske ljepote koja dolazi od onoga što radite i kako izgledate, a u prvom planu su tri divne žene koje čine dobre stvari izvan svijeta mode, što ih čini i supermodelima i superuzorima.

Osim činjenice da su Christy, Liya i Toni dobro poznati, etablirani modeli, one imaju i društvenu obvezu, prvenstveno fokusiranu na majčinstvo i ljubav prema djeci. Organizacije u kojima rade su Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation i  Plan International-Because I am a Girl. Kako bi podržao njihovu predanost Lindex će u svojoj kampanji prodavati #SuperRoleModel majicu u limitiranoj kolekciji od koje će cjelokupni profit biti doniran svakoj od ovih ženskih organizacija.

Proljetni komadi koje prati kampanja #superrolemodel, inače snimana u New Yorku tijekom siječnja 2015., u Lindexove trgovine u Hrvatskoj stižu 27. ožujka, a snažna doza inspiracije čeka vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMANina StarckLindextunikeChristy TurlingtonLiya KebedeToni Garrn
Povezano