Ana Kraš Design donosi pravu božićnu modnu bajku

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 29.11.2022.

0

Foto: Petar Borovec

Foto: Petar Borovec

Nova kampanja hrvatskog modnog brenda Ana Kraš Designa vodi nas u pravu božićnu bajku i ostvaruje vječni san o gubitku tih par kilica viška

Naime, dizajnerica Ana Kraš i dalje kreira vrlo nosivu i ugodnu modu, a većina modnih komada nosiva je od jutra do mraka i u svim prigodama, jer samo promjenom modnih dodataka njene kolekcije iz dnevne neprimjetno prelaze u svečane.

Model: Dorotea Vrbanec

Model: Dorotea Vrbanec

Ana Kraš modu i odijevanje ne doživljava kao slijepo praćenje trendova, već kao suputnike, nagrade i saveznike koji su tu da naglase ljepotu svih žena, pomognu i pruže ugodu iz koje može proizaći pokoji osmijeh i kompliment više.

Izuzetnu pažnju posvećuje odabiru kvalitetnih tkanina s 90%-tnim prirodnim sastavom, ali i krojevima koji vizualno skidaju kile te u svakoj kolekciji kreira za nekoliko građa tijela, s ciljem vizualnog naglaska na prednosti, a ne nedostatke pojedinih oblika tijela.

Ana Kraš Design

Ana Kraš Design

Jer Anina žena nema savršenu građu, živi punim plućima i uživa u svakoj sekundi svog dana, neopterećena s par kila viška znajući da ih Anini komotniji krojevi odlično skrivaju.

Foto: Petar Borovec

Foto: Petar Borovec

AK božićnu kolekciju čini širok izbor haljina i tunika koje se savršeno pristaju na hlače, kao bazne modele, a većina modela dostupna je u veličinama od 36/38 do 52/54

Ana Kraš Design

Ana Kraš Design

Kupiti ih možete u Ana Kraš prodajnim mjestima ili putem web shopa www.anakras.hr

Foto: Petar Borovec

Foto: Petar Borovec

Ana Kraš božićna kampanja je snimana u ekskluzivnom prostoru varaždinskog Gift shopa Letizia.


VIŠE O TEMAMAAna KrašAna Kraš Designhaljinetunikesvečane haljine
Povezano