Zalando je stigao u Hrvatsku, čeka vas 300.000 proizvoda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.07.2021.

0

Foto: Zalando

Foto: Zalando

Hrvatski korisnici mogu birati između dostave i preuzimanja paketa na kućnoj adresi, ili koristeći mrežu od preko 1000 ureda Hrvatske pošte i 150 paketomata

Online platforma za modu i lifestyle Zalando stigla je i u Hrvatsku. Osim najvećeg modnog asortimana na tržištu, Zalando kupcima nudi i razne pogodnosti prilikom dostave, povrata i plaćanja robe. Od danas, kupci će moći birati između 300.000 proizvoda od 1400 najtraženijih svjetskih brendova kao što su Lindex, Topshop, Next, ali i premium brendova kao što je Vivienne Westwood, od kojih su mnogi po prvi put dostupni na hrvatskom tržištu.

Besplatna dostava i besplatan povrat u roku od 30 dana nakon kupnje te korisnička podrška prije i poslije kupnje, i to na hrvatskom jeziku samo su dio Zalando iskustva koji modnu garderobu donosi u vaš dom. Zahvaljujući suradnji s Hrvatskom poštom, kupci će svoje pakete dobiti u roku od 3 do 5 dana, ovisno o opciji koju odaberu. Dostava i povrat mogući su na kućnoj adresi, u više od tisuću ureda Hrvatske pošte ili korištenjem jednog od 150 paketomata u cijeloj državi. Također, moći će odabrati opcije plaćanja koje im najviše odgovaraju, korištenjem kreditnih i debitnih kartica do plaćanja unaprijed, ili pouzećem.

Širenje Zalanda na hrvatsko tržište predstavlja i dodatne mogućnosti za rast postojećih, ali i novih  modnih brendova. Hrvatski proizvođači imat će mogućnost postati dijelom Zalandovog partnerskog programa Zalando’s Partner Program te će putem platforme moći nuditi svoje proizvode kupcima u 23 europske zemlje, kojih je trenutno oko 42 milijuna.

Tijekom sljedećih nekoliko tjedana, Zalando će pokrenuti kampanje u suradnji s lokalnim influencerima u Hrvatskoj kako bi na relevantan i pristupačan način stupio u kontakt s novim korisnicima.

Od danas Zalando je dostupan u Estoniji i Latviji, a planirano je širenje i na Mađarsku i Rumunjsku u 2022. godini.


VIŠE O TEMAMAZalandoonline shoppingLindexTopshopNext
Povezano