Supermodeli 90-ih opet zajedno: Hoće li ova kultna fotka 'oživjeti'?

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 12.02.2015.

1

Supermodeli, 1990. | Foto: Peter Lindbergh

25 godina nakon što je snimljena kultna fotografija zlatne generacije supermodela, djevojke bi se opet mogle okupiti. Ključ je u rukama Donatelle Versace!

Supermodeli, 1990. | Foto: Peter Lindbergh

Legendarna fotografija, jedna od najpoznatijih u povijesti mode uopće, koju je 1990. uoči Versaceove revije za jesen/zimu 1991. snimio Peter Lindbergh, mogla bi ponovno "oživjeti". Podsjetimo se, crno-bijela fotografija prikazuje najpoznatije supermodele te nezaboravne ere, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington i Lindu Evangelistu, zajedno. Ako je vjerovati Crnoj panteri, ova scena uskoro bi se mogla ponoviti.

> 'Supermodeli? Nikad više, modna industrija ih je uništila!'

"Sjajno je biti u društvu žena koju poštuješ, starih kolegica i velikih prijateljica. Upravo to prijateljstvo i jeste najvažnije. Bile smo zajedno, pomagale smo jedna drugoj, voljele smo jedna drugu, i taj trenutak bio je poseban. Odlazak na modnu pistu u društvu Lindem Christy i Cindy... To je nešto što se neće ponovno dogoditi. Osim ako Donatella Versace kaže: 'Želim vas opet zajedno'", izjavila je Naomi za HuffPost Live, i možda dala pravu ideju šefici Versacea.

Versaceova revija za jesen/zimu 2015/2016. održat će se 27. siječnja u Milanu. Možda se i dogodi čudo. Držimo fige!


VIŠE O TEMAMAsupermodeliNaomi CampbellCindy CrawfordChristy Turlington i Linda EvangelistaPeter LindberghDonatella Versace
Povezano