Što se nosilo na subotnjoj špici koja je spojila 2023. i 2024.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.01.2024.

0

Iza nas je subotnja špica koja je stavila 'točku na i' 2023. te pritom širom otvorila vrata 2024. godine. Ulovili smo tridesetak izvrsnih lookova koji najavljuju još jednu uzbudljivu modnu godinu na ulicama Zagreba!

Prošlosubotnja špica, koja je pala na predzadnji dan 2023. godine, na pravi je način zaokružila sve ono što smo gledali u prošloj te pritom širom otvorila vrata 2024. Temperature su još uvijek više proljetne nego zimske, južina nas 'pegla' iz dana u dan, ali pomalo razdražljivi vremenski uvjeti nisu loše utjecali na modnu komponentu na ulicama Zagreba.

Vidjeli smo tridesetak novih, izvrsnih kombinacija, koje nam govore baš sve o aktualnoj zimskoj sezoni. Nose se i klasični elegantni kaputi, i krzneni komadi, ali i dvostrane jakne u motociklističkom stilu, obogaćene krznom s unutarnje strane.

Zbog poprilično visokih temperatura, u kategoriji obuće bilo je 'svega i svačega'. Od trendovskih tenisica, preko ravnih cipela do različitih tipova čizama. Uključujući i superpopularne kaubojske modele, ali bijele čizme, koje će u prvom dijelu 2024. biti jako tražene.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zaronite u galeriju fotografija i pogledajte kako izgleda zagrebačka moda na prijelazu iz 2023. u 2024.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano