Što se nosi ovih dana? Ovo su modni recepti poznatih Hrvatica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.07.2019.

0

Ella Dvornik

Ella Dvornik

Philipsovi stručnjaci i popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće

Postoje poslovi koje s veseljem prepuštamo drugima i često imamo spremne izgovore za njih ili glumimo kako nitko ne primjećuje da ih nismo obavili. No, više nemamo razloga za isto, barem ne kad je riječ o glačanju. Priča je ovo o Philips Steamer glačalima predstavljenim na uistinu posebnom druženju na najpoznatijoj modnoj adresi u Zagrebu, dućanu ELFS u Amruševoj ulici.

Indira Levak

Indira Levak

Philipsovi stručnjaci i popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće.

Vanja Halilović

Vanja Halilović

Renata Sopek

Renata Sopek

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić

Antonija Šola

Antonija Šola

Spoj modnih komada iz njihove najnovije proljetne i ljetne kolekcije te Philips Steamer glačala privukao je i brojna poznata lica poput Ivana Šarića, Elle Dvornik, Tihane Harapin Zalepugin, Indire Levak, Matije Vuice, Vanje Halilović, Renate Sopek, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže, Borne Kotromanović, Antonije Šole, Lare Antić, Manuele Svorcan.

Matija Vuica

Matija Vuica

Paula Sikirić

Paula Sikirić

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

Manuela Švorcan

Manuela Švorcan

Što se nosilo, i tko je složio najbolji styling, provjerite u našem nizu inspirativnih modnih fotografija s ovog eventa.


VIŠE O TEMAMAElla DvornikBorna KotromanićManuela ŠvorcanMatija VuicaRenata SopekIndira LevakVanja HalilovićAntonija ŠolaAna Begić Tahiri
Povezano