Što povezuje Alexu Chung i L'Oréal Professionnel

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.01.2018.

1

Alexa Chung novo je lice L’Oréal Professionnela

Alexa Chung novo je lice L’Oréal Professionnela

L'Oréal Professionnel predstavio je svoje novo međunarodno zaštitno lice za 2018., britansku modnu ikonu Alexu Chung

Alexa Chung utjelovit će dva ključna L’Oréal Professionnel lansiranja: Parisian Nudes, novu parišku šik kolekciju boja i Pro Fiber, liniju za dugotrajno obnavljanje kose koja  će biti renovirana u 2018. godini.
Modna dizajnerica, TV voditeljica, manekenka, kreativna konzultantica i spisateljica, Alexa Chung, jedna je od najprepoznatljivijih ikona stila svoje generacije. Nosi Pariški duh u Londonu, a bezbrižni šik stil snažno podsjeća na izričaj L’Oréal Professionnela s pariškim sjedištem.
Na Instagramu je slijedi 2.8 milijuna followersa, ali ističe se i drugim postignućima. Njena priznanja uključuju izbor urednika na listi najbolje odjevenih prema Elle Style Awards, izabrana je za ženu godine u časopisu Glamour, te kao britanska modna ikona na British Fashion Awards. Surađuje s britanskim Vogue-om na serijama video uradaka pod imenom „Future of Fashion“, koji su osvojili dvije Webby nagrade, te je trenutačno ambasadorica za British Fashion Council.

VIŠE O TEMAMAAlexa ChungLOreal Professionnel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se