Ukrotite kovrčavu kosu uz L'Oréal Professionnel Curl Expression

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 05.05.2022.

0

L’Oréal Professionnel Curl Expression. Foto: Promo

L’Oréal Professionnel Curl Expression. Foto: Promo

Šest inovativnih proizvoda, objedinjenih u Curl Expression liniju, kovrčavoj kosi donose prijeko potrebnu hidrataciju, zaštitu i definiciju

Istraživanje je polučilo rezultate po kojima je generacija Z dosad najkovrčavija generacija pa će hair stilistima većina klijenata u budućnosti biti upravo kovrčave kose. I dok su prijašnje generacije pod svaku cijenu nastojale izravnati kovrčavu kosu, pripadnici generacije Z odlučili su je prigrliti i pružiti joj njegu kakvu zaslužuje.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Činjenica je da kovrčava kosa zahtjeva više pažnje, hidratacije i njege, međutim uz kvalitetne proizvode kovrčava kosa pokazuje svu svoju ljepotu. Upravo zato, L’Oréal Professionnel svojom najnovijom linijom Curl Expression razbija mit kako je nemoguće „ukrotiti“ kovrčavu kosu. A jučer je održano predstavljanje nove linije u restoranu Le Bistro zagrebačkog hotela Esplanade.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Po prirodi, kovrčava kosa ne dobiva dovoljno nutritivnih sastojaka i hidratacije te zahtjeva ekspertizu kada su u pitanju čišćenje, stiliziranje i sušenje. Naime, korijen vlasi kovrče u obliku je slova S, zbog čega je hranjivim sastojcima otežan prolaz, a posljedica je dehidrirana kosa.

L'Oréal Professionnel Curl Expression

L'Oréal Professionnel Curl Expression

Stoga, iz L’Oréal Professionnel radionice dolazi inovativno rješenje koje kombinira tri aktivna sastojka: derivat urea H, glicerinu i ekstraktu sjemena hibiskusa. Urea H prisutna je u našoj koži, a njena dvojaka funkcija zadržava hidrataciju i osnažuje hidrolipidnu barijeru, dok glicerin osigurava dugotrajnu hidrataciju najsuših vlakana. Ekstrakt sjemena hibiskusa prepoznato je u afričkim ritualima ljepote, a izdašan je izvor aminokiselina i visokokvalitetnih vitamina, što pozitivno utječe na vlagu, sjaj, snagu, mekoću i definiciju kovrča.

L'Oréal Professionnel Curl Expression

L'Oréal Professionnel Curl Expression

Curl Expression linija donosi šest novih proizvoda, podijeljenih u četiri kategorije, prema svojoj funkciji i zadaći. Prva skupina proizvoda prati prvi korak u pravilnoj njezi kose, odnosno čišćenje uz njegu. Profesionalni šampon dolazi u dvije varijante, različite teksture. Profesionalni šampon gelaste teksture nježno eliminira nečistoće dok pruža potrebnu vlažnost. Nježne je teksture, lako probija do tjemena te uklanja dvostruko više nečistoće nego regularni šampon. Druga opcija, profesionalni šampon kremaste teksture, jednako je učinkovit jer pruža dugotrajnu hidrataciju bez osjećaja težine, a kosa je laka za raščešljavanje.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Nakon temeljitog čišćenja, vrijeme je za masku za intenzivnu hidrataciju kose. U kombinaciji s gelastim šamponom, intenzivno hidratizira i omogućava lako raščešljavanje kovrča te istovremeno pruža sjaj, prirodan osjećaj u kosi i lakoću. Tek čista i nahranjena kosa spremna je za stiliziranje i oblikovanje, što vodi do treće kategorije proizvoda. 10 u 1 profesionalna višenamjenska pjena kombinira kremastu teksturu koja pruža intenzivnu njegu s nježnom pjenom, za teksturu koja se savršeno stapa s kosom. Jedna bočica donosi čak deset benefita: pruža 11 puta više definicije, hidratizira, jača, štiti od vlage, štiti od topline, ne ostavlja kovrče krutima, sprječava elektricitet, zaglađuje, jednostavno se nanosi i primjenjiva je za različita stiliziranja.

L'Oréal Professionnel Curl Expression

L'Oréal Professionnel Curl Expression

Curl Expression linija donosi i izuzetno praktičan i učinkovit profesionalni sprej za brže sušenje kose​. Riječ je o savršenoj mikro-disperziji ultra finih kapljica za njegu i ubrzan proces sušenja kovrčave kose. Mukotrpan proces sušenja skraćuje za 37% (instrumentalni test), štiti od topline do 230°C te pruža antifrizz zaštitu čak 48 sati (instrumentalni test). Svi oni kojima ubrzani tempo života ne dozvoljava da se svakodnevno bave svojom kosom, bit će oduševljeni još jednim preparatom iz Curl Expression linije. Profesionalni sprej za osvježavanje kovrča bit će spas u zadnji čas želite li ujutro osvježiti formu svojih kovrča, narušenu tijekom spavanja.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Inovativna rješenja Curl Expression linije obožavat će i profesionalni stručnjaci i klijenti, a do savršenstva dovode i najtvrdoglavije kovrče!


VIŠE O TEMAMAnjega koseLOreal Professionnel
Povezano