Što obući za Novu godinu: Donosimo 5 maštovitih kombinacija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.12.2012.

16

Interesantni prijedlozi za novogodišnji styling stižu nam iz zagrebačkog Roba Storea

Kako bi predstavio modne brandove zastupljene u svom matičnom storeu i razriješio pokoju nedoumicu oko toga što odjenuti za novogodišnje slavlje, zagrebački ROBA Store na jednom je snimanju okupio zanimljive suradnike, dovukao nekoliko vješalica pomno birane odjeće i modnih dodataka, pustio prigodni soundtrack – i fotografije su nastale dok si pucnuo prstom. 
 
Za styling je bila zadužena svestrana Riječanka Doris Fatur, službeno - fotografkinja i jedna od dizajnerica brenda Micica, neslužbeno - mlada kreativka, djevojka originalnog i istančanog stila. Jednostavni, a opet vrlo chic ključni komadi odjevnih kombinacija koje je ponijela Eva Balažin, još jedna Riječanka i djevojka koja se često zna naći ispred Dorisinog objektiva, pripadaju domaćim modnim brandovima ROBA i Long Way Back, talijanskoj Vivetti, te francuskom brandu Calourette.

ROBA i Long Way Back njeguju zajednički fetiš – ljubav prema ekskluzivnim, originalnim i savršeno izrađenim kožnim odjevnim predmetima i torbama, talijansku djevojački zaigranu Vivettu Zagrepčani su upoznali ovoga proljeća, od kada je u ponudi ROBA Storea, dok je dovitljivi Calourette nakit već nekoliko sezona miljenik domaćih ljubiteljica zabavnih i lijepih ukrasa. Svaki styling dovršen je s nekoliko kapi parfema branda Technique Indiscrete belgijskog parfumijera s pariškom adresom – Libertina Louisona.


VIŠE O TEMAMARoba StoreCalouretteLong Way BackNova godina 2013Doris FaturEva Balažin
Povezano