Što kažete na ovu odvažnu kombinaciju Lejle Filipović?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.02.2016.

889

Zagrebački restoran Baltazar sinoć je ugostio Blessfood, a najveću pažnju privukli su Lejla i Tarik Filipović

Lejla i Tarik Filipović

Lejla i Tarik Filipović

Uspješna koreografkinja i plesačica, Larisa Navojec, okupila je veliki broj uglednih gostiju na još jednoj u nizu Blessfood Večeri s porukom. Večera je protekla u zabavnoj i toploj atmosferi, a sve u svrhu zajedničkog humanitarnog cilja. Na večeri su uživali i dali svoj doprinos Tarik i Lejla Filipović, Luka Nižetić, Ana Maras, Slavko Sobin, Jasna Nanut, Krešimir Kapulica i mnogi drugi. Spoj druženja, humanosti i gastronomskih delicija krasio je i ovu Večeru s porukom, a svi prisutni pokazali su da imaju velika srca i da su uvijek spremni pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
"Lijepa, ugodna i intimna atmosfera. Ovakvih večera trebalo bi biti više. Iznimno mi je drago vidjeti da postoje projekti poput Večere s porukom. Tarik i ja uvijek se trudimo pomoći na bilo koji način", izjavila je Lejla Filipović, koja je na Večeru s porukom stigla u pratnji supruga Tarika.

VIŠE O TEMAMATarik FilipovićLejla FilipovićLuka NižetićAna MarasSlavko SobinJasna NanutKrešimir KapulicaBlessfoodLarisa Navojec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se