Što donosi nova Bershka mini kolekcija Art Series

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2021.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Art series capsule kolekcija stavlja kultne umjetničke prizore na Bershka artikle iz streetwear kolekcije, tako da od sada možete postati hodajuća umjetnička djela

Ako je vaša novogodišnja odluka bila uključivanje umjetnosti u život, tada će Bershka biti vaš pomoćnik. Art series capsule kolekcija stavlja kultne umjetničke prizore na Bershka artikle iz streetwear kolekcije tako da od sada možete postati hodajuća umjetnička djela!
Bershka

Bershka

Najnovija kolekcija sastoji se od topa, hlača, i široke majice na kojima su slike baroknog umjetnika Luce Giordana, kao i košulje ukrašene kultnim Raffaelovim Trijumfom iz Galatea kao i široke majice s poznatim Pallasom Pietra da Cortone.
Foto: Bershka

Foto: Bershka

Odaberete li cijelu kombinaciju ili samo određeni komad, bit ćete primijećeni!

Bershka

Bershka

Kako bi podijelila ljubav prema umjetnosti, Bershka je surađivala s digitalnom umjetnicom Johannom Jaskowskaom zvanom @johwska, koja je stvorila poseban Instagram filtar za kolekciju. Potražite ih u svojim Insta filtrima.

VIŠE O TEMAMABershkahaljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se