Što čitati u karanteni? 'Male žene' u prijevodu Tatjane Jukić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2020.

0

Male žene

Male žene

To je roman koji istražuje neprolazne teme: ljubav i smrt, rat i mir, sukob osobne ambicije i odgovornosti prema obitelji, te sraz Amerike i Europe

Dok ova frka trese trese svijet, knjige mogu poslužiti kao korisno sredstvo za lakše podnošenje izolacije i karantene. Bilo da ste strastveni knjigoljubac ili se s knjigom družite samo pod prisilom, ova situacija u kojoj se cijeli svijet upravo nalazi je idealna prilika za bijeg u neke imaginarne svjetove. Iz ponude nakladničke kuće Znanje preporučamo jedan uvijek aktualan klasik.
Novo izdanje bezvremenskog klasika Male žene dolazi u redigiranom prijevodu Tatjane Jukić. Već naraštajima čitateljice i čitatelji zaljubljuju se u sestre March i Male žene, najomiljeniji i najdugovječniji roman Louise May Alcott. Upoznajemo ih bliske i zajedno: darovitu Jo, buduću književnicu, krhku i tragičnu Beth, prelijepu Meg, te razmaženu i romantičnu Amy. Pratimo ih dok se bore s nedaćama i neizvjesnostima koje prate odrastanje u Novoj Engleskoj, u vrijeme Američkoga građanskog rata.
To je roman koji istražuje neprolazne teme: ljubav i smrt, rat i mir, sukob osobne ambicije i odgovornosti prema obitelji, te sraz Amerike i Europe.

VIŠE O TEMAMAknjiževnostTatjana JukićNakladnička kuća ZnanjeLouisa May Alcott
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se