Springfield donosi mirise nadahnute walkmanom i kasetofonom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2019.

0

Rewind & Play Again - Šetnja po suncu

Rewind & Play Again - Šetnja po suncu

Andrés, Luis i Nacho, članovi benda Dvicio, zaštitna lica i prateća glazba Springfieldovih mirisa, ističu glazbeni duh koji karakterizira (n)ove arome

Springfield ove sezone lansira dva nova muška mirisa: Rewind & Play Again - Šetnja po suncu i Rewind & Play Again - Osjećaj noći. Ova dva parfema izrađena su za muški dio populacije, zajedno sa svojim partnerima u parfumerijama PUIG, a već su u prodaji u Springfield poslovnicama.
Inspirirani pjesmama koje su s nama u nekim najvažnijim trenucima, Rewind & Play Again su potpuno novi mirisi koji nas, poput melodije koja ostaje u našem umu, mogu provesti u nezaboravne trenutke i iskustva. Dva intenzivna muška mirisa za mlade današnjice.
Rewind & Play Again - Osjećaj noći

Rewind & Play Again - Osjećaj noći

Andrés, Luis i Nacho, članovi benda Dvicio, zaštitna lica i prateća glazba Springfieldovih mirisa, ističu glazbeni duh koji karakterizira ove arome. Bend je napisao i pjesmu posebno za promoviranje ovih mirisa: "Last Show", pjesmu koja, prema Andrésu, pjevaču benda, "govori o posljednjem sjećanju koncerta ili mirisa, tako da ostaje u tvom pamćenju zauvijek".

Andrés, Luis i Nacho

Andrés, Luis i Nacho

"Inspiriran je zabavom, dobrim vremenima i životom u trenutku, sjajnom večerom i druženjem", dodaje Luis. Za Nacha, sudjelovanje u ovoj kampanji je vrlo posebno jer postoje ključni trenuci u njegovoj karijeri, na koje bi on volio pritisnuti premotavanje unatrag: "Volio bih ponovno doživjeti prvu turneju koju smo napravili u Meksiku. To je bio prvi put da smo obišli Latinsku Ameriku, a mislim da smo u to vrijeme bili toliko nervozni da nismo mogli uživati u njoj toliko koliko bismo sada."

Foto: Springfield

Foto: Springfield

Dizajn novih mirisa Springfielda Rewind & Play Again nadahnut je ikonskim elementima glazbe 80-ih: Walkmanom i kasetofonom. Pakiranje i sama boca slijede ovu liniju nadahnuća, kutija je dizajnirana da izgleda poput Walkmana, a boca mirisa je kaseta s unutarnje strane.

VIŠE O TEMAMASpringfieldmuški mirisiDvicio
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se