Nova subotnja špica otkrila nam je sve modne tajne proljeća

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2022.

0

Klimatološki i kalendarski dolazak proljeća zagrebačke su ljepotice pozdravile na pravi način, vidjeli smo tridesetak fantastičnih kombinacija koje nam govore baš sve o novoj sezoni

Sve se ove godine savršeno poklopilo, klimatološko proljeće u naše je živote stiglo samo par dana nakon svog kalendarskog početka. Stvoreni su svi preduvjeti za pravi modni spektakl na ulicama Zagreba, pa je i prošlosubotnja špica - nominalno prva proljetna u ovoj godini - u najmanju ruku opravdala očekivanja. A nećemo pretjerati ni ako kažemo da ih je nadmašila!

Dobro raspoložene zagrebačke ljepotice otkrile su nam sve tajne modnog proljeća, zasjale su u novim komadima, trendovskim bojama, i pokazale nam koji trendovi će narednih tjedana vladati ulicama naših gradova.

Vidjeli smo i elegantnu i glamuroznu i sportsku stranu sezone. Haljine s razigranim uzocima predvode priču, nose se sve nijanse zelene boje, efektni proljetni klasici u obliku traper komada, ali i oni tipični komadi poput balonera i bajkerskih jakni.

I u kategoriji obuće bilo je zanimljivo - glamurozne čizme tu su kao ostaci zime, a naš objektiv je ulovio i niz atraktivnih modela tenisica iz novih kolekcija.

Tu je tridesetak fantastičnih kombinacija, uživajte u prvim pravim modnim plodovima zagrebačkog street style proljeća!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano