Selena Gomez najveća zvijezda nove kampanje Louis Vuittona

Piše: Tea Marić, Pariz, Zagreb
Objavljeno 20.06.2016.

0

Selena Gomez za Louis Vuitton

Selena Gomez za Louis Vuitton

U Seleninom društvu pozirale su Erika Linder, Jean Campbell, Luisana Gonzalez, Natalie Westling, Rianne van Rompaey i Sora Choi

Nakon Marca Jacobsa, koji je angažirao Sissy Spacek, Missy Elliott i Caru Delevingne, i Louis Vuitton predstavio je novu kampanju u kojoj je angažiran cijeli niz imena. Marketinšku priču za sezonu jesen/zima 2016/2017. "nosi" kraljica Instagrama, američka superzvijezda Selena Gomez, kojoj se u Vuittonovim must-have komadima za narednu sezonu pridružila skupina poznatih ljepotica s modnih pista.
U Seleninom društvu tako su pozirale Erika Linder, Jean Campbell, Luisana Gonzalez, Natalie Westling, Rianne van Rompaey i Sora Choi.
Za fotografiju se pobrinuo renomirani majstor Bruce Weber, styling ide a dušu Marie-Amelie Sauve, make-up potpisuje Peter Philips, a frizure Paul Hanlon.

VIŠE O TEMAMABruce WeberMarie-Amelie SauveSelena GomezLouis VuittonErika LinderJean CampbellLuisana GonzalezNatalie WestlingRianne van RompaeySora Choi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se