Plavuša u luksuznim tenisicama 'ukrala' je pažnju na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Popularne tenisice s potpisom luksuzne modne kuće Louis Vuitton zaokružile su jednu bijelu kombinaciju koju možemo promatrati i kao postavljanje 'točke na i' zimi na zagrebačkoj špici

Zadnji su trzaji zime u Zagrebu, proljeće je u svakom smislu pred vratima, a prva ožujska subotnja špica bila je spoj odlazeće i nadolazeće sezone, ali i vjerojatno zadnja prilika da vidimo zadnje tragove zimskih trendova u prvoj polovici 2023. I to zimskih trendova u kombinaciji s proljetnim hitovima!

Za jedan takav look pobrinula se ova atraktivna plavuša koja nam je pokazala da bijelu od glave  do pete ne nosimo samo u onim najtoplijim ljetnim mjesecima. Uz malo mašte i volje, bijela prolazi i u ovom dijelu godine!

U prvom je planu dugi bijeli krzneni kaput koji se našao u kombinaciji sa serijom luksuznih komada i dodataka. Kombinirala ga je s prepoznatljivim tenisicama Archlight koje potpisuje kultna modna kuća Louis Vuitton te s torbicom istog branda, dok je styling zaokružila sunčanim naočalama etikete Prada.


Pogodak ili ne, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMALV ArchlighttenisiceLouis Vuittonstreet stylešpica
Povezano