Savršene lokne bez fena i uvijača za kosu!

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 12.04.2017.

41

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

Tko ne zavidi ženama sa savršeno oblikovanim i zdravim loknama? Ako ste mislili da se one mogu postići samo uz pomoć fena ili uvijača za kosu, prevarili ste se!

Savršene lokne postale su must-have, obožavamo ih imati svaki dan. Donosimo vam uzbudljiv trik kako napraviti lokne bez posjete frizeru i bez korištenja fena ili uvijača za kosu. Uz pomoć ovog trika dobit ćete savršeno prirodne i sjajne kovrče bez da oštetite kosu.
Trik je jednostavan; ukoliko želite veće lokne, odvojite veće pramenove, a ukoliko želite sitnije, odvojite sitnije pramenove. Potrebni su vam samo pjena za kosu, tanka četka i ukosnice. Nakon što izdvojite pramen, nanesite pjenu za kosu, uvijte ga, napravite mini punđu i učvrstite ga ukosnicom za tjeme glave.
Punđice je potrebno držati sat vremena, a nakon otpuštanja kosu treba razbarušiti dok se ne postigne prirodan izgled. Lokne će izgledati prirodno i sjajno, a kosa će ostati zdrava.

Pogledajte video u nastavku i naučite fantastičan trik za savršene lokne koje će svi obožavati:


VIŠE O TEMAMAloknekovrčava kosakovrčeuvijač za kosu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se