Sanja Jakupec i Marija Koprtla: Zajedno

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2011.

0

Modro i zeleno (Foto: Sanja Jakupec)

Modro i zeleno (Foto: Sanja Jakupec)

U okviru nadolazećeg 6. Modnog ormara, u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14) u Zagrebu, od 4. do 10. studenog moći će se pogledati izložba modne dizajnerice Sanje Jakupec i profesionalne šminkerice Marije Koprtla

Dizajnerica Sanja Jakupec i vizažistica Marija Koprtla su svoju dugogodišnju suradnju odlučile okruniti zajedničkom izložbom jednostavnog naziva - "Zajedno".  Izložba će se svečano otvoriti u subotu, 5. studenog u podne, no moći će se pogledati već dan ranije, od petka, 4. studenog, od 10 do 17 sati.

Stvaranje je posao, ali prije svega put koji se morao desiti

Na izložbi će autorice prikazati, svaka iz svojeg kuta struke, ideje oblikovane u fotografiji, odjeći i riječi. "Moda i make-up je emocija, misao. Želja koja ima potrebu za kreativnim izričajem s kojim je ponekad teško živjeti ali još teže to ne živjeti.  Stvaranje je posao, ali prije svega put koji se morao desiti, kao i želja za znanjem, školovanjem  kako bi duša  disala "punim plućima"! Moda i make-up  za nas su emocije koje živi  u nama i koje prikazujemo vama!", kažu Sanja i Marija za svoju izložbu.
Izložba će se moći pogledati do četvrtka, 10. studenog, radnim danom od 10 do 17 sati (u četvrtak od 10 do 13 i od 17 do 20 sati), u subotu od 10 do 13 sati.

Suradnici na izložbi su Andrej Režek i Tatjana Jakupec, zatim modeli Ema Krot, Marina Jakšić i Ivan te frizer Iggy.

VIŠE O TEMAMASanja JakupecMarija KoprtlaAndrej RežekTatjana Jakupecizložbafrizer Iggy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se