Ružičaste pudlice omiljeni ukras na Cro A Porteru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2012.

1

Modne blogerice u akciji

Modne blogerice u akciji

Pozivamo građane da danas (19-23h) i sutra (subota; tokom čitavog dana) posjete štand Nestlé Purine u Westgate Shopping Cityju i podrže rad azila Dumovec kupnjom dizajnerskih proizvoda Zorana Mrvoša po povoljnim cijenama

Akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec, nakon ELFSa i Luke Grubišića, podržao je i dizajner Zoran Mrvoš. Iz zajedničke suradnje proizašle su atraktivne majice zajedno s broševima i platnenim torbama, karakterističnog Mrvoševog dizajna, osmišljenima i izrađenima isključivo u svrhu promoviranja udomljavanja. Veseli ružičasti štand mamio je posjetitelje koji su podržali ovu humanitarnu akciju. Ružičaste pudlice dominirale su dvoranom. Na modnom eventu usprkos plemenitoj poruci, i stil je itekako važan, a majice, platnene torbe i broševi ukrašeni stiliziranim pudlicama uspješno su prošli test publike.
"Ovim modnim izletom svi sudionici projekta žele širu javnosti informirati o socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja. Modni dizajner Zoran Mrvoš je rekao: Za ovaj humanitarni projekt sam izabrao motiv ružičaste pudlice i nadam se da će se ljudima svidjeti ova vesela mini kolekcija koja nosi plemenitu poruku", rekao je Mrvoš i najavio da će i sam nositi majice kreirane posebno za ovu prigodu.
Sve dizajnerske predmete ukrašava lik stilizirane pudlice, budući da se ovom akcijom željela skrenuti pažnja na problem masovnog uzgoja čistokrvnih pasa bez ikakve kontrole i zatim, posljedičnog, napuštanja tih pasa koji onda završe u skloništu. U skloništu se nalazi mnogo čistokrvnih pasa, jer se nažalost psi napuštaju neovisno o njihovoj veličini, porijeklu, karakteru pa i čistokrvni psi u skloništu dijele identičnu sudbinu ostalih neželjenih kućnih ljubimaca.

"Željeli smo problem napuštenih kućnih ljubimaca predstaviti izvan rutiniranih aktivnosti, kako bi većem broju ljudi prenijeli informaciju o važnosti ove teme. U suradnji hrvatskim modnim dizajnerima – ELFS i Lukom Grubišićem, a sada i Zoranom Mrvošem osmislili smo atraktivne dizajnerske predmete čija prodaja pomaže rad azila te istovremeno promovira udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca. Dosad su rezultati naše modne suradnje bili pravi hit i omogućili azilu nabavu vrijedne veterinarske opreme", izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica Skloništa.

VIŠE O TEMAMACroAPorterazil DumovecZoran MrvošNestle PurinaTatjana Zajec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se