Rujan 2023. u Zagrebu: Cure se vraćaju na špicu, evo što se nosi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.09.2023.

0

Rujan je stigao, preplanule zagrebačke ljepotice vratile su se u grad, špica opet vrvi opasno dobrim modnim komadima... Evo što se nosi na prijelazu iz ljeta u jesen 2023.

Svemu lijepom dođe kraj, pa tako i ljetu 2023. godine. Bar onom njegovom udarnom dijelu, rezerviranom za uživanje u morskim radostima. Rujan je stigao, preplanule zagrebačke ljepotice vratile su se u grad, špica je protekle subote opet oživjela, i to nakon skoro dva mjeseca pauze. Bio je to pravi modni spektakl, prepun divnih boja i fantastičnih modnih rješenja za prijelaz iz ljeta u jesen.

S obzirom na to da su temperature i još uvijek više ljetne nego jesenske, u prvom su planu i dalje čarobne haljine u živim bojama i s razigranim uzorcima. Pred našim su se objektivom redale najpoželjnije nijanse plave, narančaste, zelene...

Na gležnjače ćemo pričekati još neko vrijeme, u kategoriji obuće vidjeli smo pravi miks svih tipova otvorene obuće, od natikača do sandala s potpetivom, i novih modela inače neprikosnovenih tenisica.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bila je to izvrsna špica, ulovili smo dvadeset i četiri stylinga koji inspiriraju, čekaju vas u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano