Rock i geometrijski oblici: Boss Orange za proljeće 2016.

Piše: CroModa, New York, Zagreb
Objavljeno 12.02.2016.

0

Rock, urbana energija New Yorka i geometrijski oblici glavna su inspiracija branda Boss Orange za novu sezonu

Koža, beskompromisne linije i hrabri detalji glavni su aduti kolekcije branda Hugo Boss Orange za nadolazeću sezonu. Inspirirani nebom iznad New Yorka i prepoznatljivim urbanim siluetama, arhitektonski detalji na prozračnim tkaninama pričaju vlastitu gradsku priču. Monokromatski lookovi i jake geometrijske linije umireni su laganim materijalima, dok u kombinaciji s kožom odišu romantičnim buntom.
Orange žena je ženstvena i zaigrana u mekanim teksturama, koži i traperu, ali i neustrašiva u majicama i haljinama s bold, grafičkim printom.
On je urbani vitez u suvremeno redizajniranoj vintage koži, i podatnoj pletenini od žakarda u inovativnoj Orange produkciji.

Kolekcija Hugo Boss Orange za proljeće/ljeto 2016. gleda preko horizonta. Siluete jata ptica protežu se kolekcijom kao lajtmotiv koji povezuje svaki detalj u savršeno urbano modno iskustvo. Ptice se pojavljuju kao nježni print na savršeno skrojenim košuljama, ukrašavaju mekani jersey u hrabroj streetwear interpretaciji i nekonvencionalno se poigravaju tonalnom kamuflažom i teksturiranim printevima u vrtlogu grafičkih uzoraka, crnih kontrasta i nježnih pastelnih boja.

VIŠE O TEMAMAHugo BossBoss Orange
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se