RNB Confusion slavi 19. rođendan u Out Gardenu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2022.

0

RNB Confusion u Out Gardenu

RNB Confusion u Out Gardenu

U subotu 9. travnja u Ilici 16, Out Gardenu, RNB Confusion će proslaviti svoj 19. rođendan na tri tematska floora gdje će svatko od početka putovanja pa sve do danas pronaći nešto za sebe

Jedan od najdugovječnijih klupskih projekata u Hrvatskoj, RNB Confusion, u subotu 9. travnja u Out Gardenu (Ilica 16) slavi 19. rođendan na 3 tematska floora „Classic“, „Original“ i „Trap“ uz gostovanja uživo Zembe Latife, Dj Oli Dobolli, Dj Indy, Dj Sheke, Dj Tikacha, Dj Zeke, Yung Leo i Mede.
Bogata povijest iza klupskog brenda RNB Confusion započela je legendarnim partyijima u klubi Gjuro 2, nastavila se u Papayi na Šalati te poslije u klubovima u Piranhi i Mansion na Jarunu. Srijeda je tada u Zagrebu bila najpopularniji dan za izlazak, još dan i danas RNB Confusion drži rekorde posjećenosti u Zagrebu, kada je srijedom izlazilo i preko 2000 mladih kako bi uživali u r&b i hip-hop klupskim ritmovima.
Od 2003. godine kada je sve startalo, na pozornici RNB Confusion partyija nastupali su Edo Maajka, TBF, Connect, Bolesna braća, Divas, Nina Badrić, Elemental, Stoka i Nered, Tram 11, Frenkie, Ivana Kindl pa sve do internacionalnih izvođača poput Montell Jordan, Blackstreet, Onyx i dr.

Danas, u 2022., s istom svježinom i žarom, RNB Confusion puni plesne podije gdje god da se pojavi. Prvi pop up partyiji u Zagrebu na posebno biranim lokacijama postali su potpis RNB Confusion partyija novog doba, a ples na krovovima zagrebačkih nebodera ispopularizirao je upravo ovaj party brend.   

Tako će u subotu 9. travnja u Ilici 16, Out Gardenu, RNB Confusion proslaviti svoj 19. rođendan na tri tematska floora gdje će svatko od početka putovanja pa sve do danas pronaći nešto za sebe u sklopu „Classic“, „Original“ i „Trap“ floora na kojima će se izmjenjivati izvođači i dj-i koji su obilježili na neki način jednu od era ovog klupskog bisera.

Ulaznica je još malo preostalo u pretprodaji u sklopu Entrio.hr stoga preporučamo da svoju kupite na vrijeme jer će proslava 19. rođendana uskoro biti rasprodana.

VIŠE O TEMAMARNB ConfusionOut GardenZembo Latifa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se