RNB Confusion premijerno u klubu Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.01.2023.

0

Foto: RNB Confusion

Foto: RNB Confusion

RNB Confusion svoje drugo desetljeće proslavit će kroz više različitih događaja pod sloganom 'RNB Confusion XX' kroz cijelu 2023 godinu

Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 5.3.2003. kročio na urbanu scenu, RNB Confusion je izrastao u najuspješniji klupski projekt u Hrvatskoj. I dan danas sjećanja na nezaboravne tulume srijedom u Gjuri 2, Piranhi i Mansionu izazivaju žmarce koji se poput vala ugode pomiješanog sa neizbježnom nostalgijom šire kralježnicom, tadašnjih tinejdžera, danas nešto zrelijih članova ove naše urbane gradske zajednice.

2022. godina je bila jedna od boljih za RNB Confusion! Ukupno se održalo 30 RNB Confusion partyija i Zagrebu, Krku, Rijeci i Puli sa preko 20 000 posjetitelja u 2022 godini. RNB Confusion svoje drugo desetljeće proslavit će kroz više različitih događaja pod sloganom "RNB Confusion XX" kroz cijelu 2023 godinu.

Uvodni party povodom 20 obljetnice rezerviran je za premijerno izdanje RNB Confusiona u klubu Peti Kupe u subotu 4 veljače. U Petom Kupeu posjetitelji moći će se prisjetiti najboljih trenutaka iz duge 20 godišnje povijesti RNB Confusiona u sklopu foto izložbu „Places + Faces + Artists“, nakon koje slijedi party. U sklopu tematske večeri „Back In The Day“ gostovat če DJ CLK iz Londona čiju bogatu karijeru krase nastupi uz bok najvećih glazbenih zvijezda poput Amy Winehouse, Rihanne, Mark Ronsona, Chris Browna i Idris Elbe. Svoje DJ vještine i mixeve DJ CLK prezentira u sklopu najvećih radio i tv emisija kao što su BBC 1 Xtra i MTV Lounge. Kako se radi o tematskoj večeri „Back In The Day“ u sklopu koje prezentiramo najbolje iz naše bogate povijesti, vrijedi spomenuti da je DJ CLK bio prvo inozemno gostovanje na RNB Confusion partyiju davne 2004 godine u klubu Gjuro 2.

Početak izložbe bit će u 21h, dok će after party krenuti od 22h.


VIŠE O TEMAMARNB ConfusionPeti Kupekoncerti u Zagrebu
Povezano