RNB Confusion u Zagreb vraća dnevne partyje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.08.2023.

0

Foto: RNB Confusion

Foto: RNB Confusion

Dnevni party odvijat će se na terasi Petog Kupea sa početkom u 17 sati,a predvodit će ga DJ legenda Oli Dobolli te partymaker Dj Turk, a kao specijalna gošća najavljena je Lu Jakelić

Nakon velike ljetne turneje povodom obilježavanja 20 godina postojanja brenda, u sklopu koje je RNB Confusion posjetio i nastupao na najvećim regionalnim festivalskim pozornicama kao što su Exit, Sea Star i LMF Festival, došlo je vrijeme za povratak i party pred domaćom publikom u Zagrebu.

U subotu 2. rujna s početkom u 17 sati, ekipa RNB Confusion-a tradicionalno organizira “Back To The City” party u klubu Peti Kupe s kojim najavljuje jesensko-zimsku sezonu plesa u Zagrebu. Za sve koji su se zaželjeli plesa uz r&b i hip-hop, ovo će biti prava ljetna avantura s programom u trajanju od punih 11 sati.

Dnevni party odvijat će se na terasi Petog Kupea sa početkom u 17 sati,a predvodit će ga DJ legenda Oli Dobolli te partymaker Dj Turk, a kao specijalna gošća najavljena je Lu Jakelić koja će uživo izvesti neke najbolje r&b covere. I to nije sve! Nakon 23h, zabava se seli unutar kluba Peti Kupe, gdje će nastupiti Dj Kiki I Dj Sheko uz kratki nastup gosta iznenađenja.

Više od 70% ulaznica za dugoočekivani party povratka u Zagreb je rasprodano, stoga se požurite po svoju ulaznicu na Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMARNB ConfusionZagrebLu JakelićOli DobolliDJ Turk
Povezano