Promocija drugog izdanja knjige 'Ja sam Petra nećete me slomiti'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2023.

0

Petra Heisinger

Petra Heisinger

Oni koji budu došli prvi put, dobit će uvid u neobičnu knjigu iskrenih zapisa o sudbini koja je mogla postati jedan od niza teških slučajeva, ali ju je protagonistkinja uspjela zaokrenuti u novom smjeru

Knjiga Petre Heisinger "Ja sam Petra nećete me slomiti" u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u Zagrebu (20. rujna u knjižnici Bogdana Ogrizovića i 27. rujna u novozagrebačkoj knjižnici u sklopu Mamutice).

No, nije riječ o običnim promocijama nego i o novom nastavku programa „Pospremi glavu“. Naime, autorica u samo predstavljanje knjige uklapa i dijelove svojega projekta osobnog razvoja. Njezina autobiografska proza o tome kako je uspjela izići iz bračnog brodoloma i okrenuti novu, svijetlu stranicu svojega života, polazište je za njezin projekt osobnog razvoja „Pospremi glavu“ kojemu je cilj jačanje naših unutrašnjih resursa za suočavanje sa životnim izazovima. Na taj će način oni koji su već bili na predstavljanju knjige sada dobiti i neke nove smjernice i motive kako raditi sami na sebi.

A oni koji budu došli prvi put, dobit će uvid u neobičnu knjigu iskrenih zapisa o sudbini koja je mogla postati jedan od niza teških slučajeva, ali ju je protagonistkinja uspjela zaokrenuti u novom smjeru.

Knjiga Petre Heisinger

Knjiga Petre Heisinger

Ove najnovije promocije ujedno su najava nastavka knjige, koji će biti posvećen programu „Pospremi glavu“.  

Neki od mnogih citata i motivirajućih misli kojih je knjiga prepuna su:

„Nisu krletke za orlove.“

„Bolje da se polomiš u letu, nego da ostaneš sačuvan u krletki.“


VIŠE O TEMAMAPetra Heisingerknjiževnost
Povezano