Premijera nove serije Angela Black 26. listopada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nova serija 'Angela Black' (Angela Black), s glumicom Joanne Froggatt u glavnoj ulozi, imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u

Opisana kao hitchcockovski triler, serija prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njezin život uđe osoba koja ju izbaci iz kolosijeka, preokrene njezino postojanje i pokrene niz neizbježnih posljedica.
Život Angele Black čini se idiličnim: krasna kuća u predgrađu Londona, volontiranje u utočištu za pse, dva divna sina i karizmatičan marljiv muž, Olivier (Michiel Huisman). Međutim, ispod te fasade savršenog doma, Angela (Joanne Froggatt) žrtva je obiteljskog nasilja. Zarobljenoj u vezi iz koje ne može pobjeći, Angeli iznenada pristupa Ed (Samuel Adewunmi), privatni istražitelj koji otkriva Olivierove najmračnije tajne. Neke strašne istine o njezinu mužu šokiraju Angelu. Može li zaista vjerovati Edu? Može li zaista ostaviti život kakav poznaje i napokon se osloboditi Oliviera?
"To je vrlo emotivna priča. Postoje triler momenti, ima iznenađenja i preokreta. Ali u osnovi, ovo je priča u kojoj smo bili jako investirani u lik Angele, čak više u odnosu na sve što smo napisali. Zaista se poistovjećujete i razumijete ovaj lik i želite da otkrije sebe. Mi, kao publika, suosjećamo toliko duboko s njenim ponovnim otkrivanjem onog što ju tjera da želi živjeti svoj život i tražiti sreću za sebe. Nadamo se da će ljudi uživati, iako u tom smislu nije uvijek ugodno putovanje, ponekad ga je prilično teško gledati. Ali nadamo se da će imati katarzičan emocionalni utjecaj", podijelili su Harry i Jack Williams, autori i izvršni producenti serije.

"Mislim da je iznimno važno da se televizijska drama bavi osjetljivim temama. U karijeri sam se bavila nekolicinom i stalo mi je do tog jer osjećam da drama i zabava mogu biti prozor u temu o kojoj publika možda nikada nije razmišljala ili joj možda nikad nije bila na radaru", rekla je Joanne Froggatt.

Seriju "Angela Black" režirao je Craig Viveiros. Autori i izvršni producenti su Harry i Jack Williams, Christopher Aird i Sarah Hammond.

VIŠE O TEMAMATV serijeHBOAngela BlackJoanne Froggatt
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se