Preko Facebooka do zvijezda: Sabina Čavlović novo zaštitno lice Kozma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2013.

244

Sabina Čavlović na snimanju naslovnice

Sabina Čavlović na snimanju naslovnice

Hrvatska drogerija Kozmo ostvarila je snove 20-godišnjoj Sabini Čavlović. Odabrana je za njihovo novo zaštitno lice između 4000 atraktivnih djevojaka koje su se prijavile na nagradni natječaj.

Mladoj Lipovljanki Sabini Čavlović najveća hrvatska drogerija Kozmo ostvarila je lude snove i otvorila vrata glamuroznog svijeta modela. Upravo je ona odabrana između 4000 djevojaka koje su se prijavile na nagradni natječaj preko Kozmo Facebook stranice Postani Kozmo lice.
"Jako sam uzbuđena i neizmjerno sretna što su baš mene odabrali. Kada sam čula da se prijavio toliki broj djevojaka nisam se nadala pobjedi. Hvala svima koji su glasali za mene i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje sam dobila kao Kozmovo zaštitno lice" – izjavila je uzbuđena Sabina Čavlović.
Sabina Čavlović

Sabina Čavlović

Nakon što je u uži krug odabrano 20 djevojaka, Kozmov stručni žiri odabrao je lijepu brinetu Sabinu. Modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, dizajnerica branda Amarie Anamarija Brkić, manekenka Anita Dujić i najbolji vaterpolist svijeta vaterpolist Josip Pavić, nisu imali nimalo lak posao ali slažu se da upravo mlada Lipovljanka zaslužuje biti novo Kozmovo lice u narednih šest mjeseci. Sabina je odabrana kao najljepša i na Facebook stranici dobivši od fanova drogerije Kozmo također najviše glasova.

Sabina je osvojila stručni žiri

Sabina je osvojila stručni žiri

Vremena za slavlje nije bilo jer Sabinu čeka i prva modna kampanja. Ovih dana snimljena je naslovnica za Kozmov katalog za mjesec svibanj. Uz vrhunske stručnjake Maybellineovog i Matrixovog tima, koji su bili zaduženi za makeover, te u trendi haljini iz proljetne linije A modnog brenda Amarie, Sabina je opravdala očekivanja i zasjala poput pravog modela.

VIŠE O TEMAMASabina ČavlovićKozmomodelingTihana Harapin Zelepugin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se