Postani ambasador Watch Centra i zgrabi godišnju zalihu satova!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 28.03.2018.

6

Postani ambasador Watch Centra!

Postani ambasador Watch Centra!

Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followersa, ni popularnost na društvenim mrežama.

Svakodnevno po bespućima Instagrama nailazimo na ljude koji imaju oko za detalje, smisao za modu, ljubav prema satovima i koji nas inspiriraju i uljepšavaju nam svakodnevicu. Svi oni koji se prepoznaju u nekom od navedenih opisa dobrodošli su odazvati se na natječaj Watch Centra koji će nekima od njima donijeti jednu zanimljivu suradnju, nova poznanstva, priliku da se pokažu pred mnogobrojnim fanovima i kupcima Watch Centra, ali i da si opskrbe godišnju zalihu satova.
Foto: Watch Centar

Foto: Watch Centar

Watch Centar posluje širom Hrvatske već dugi niz godina i u svojoj ponudi ima satove i modni nakit renomiranih svjetskih brendova kao što su Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, TW Steel, Karl Lagerfeld, Adore, Brosway i brojni drugi. Vjerujemo da nema ljubitelja mode koji ne bi poželio neki od tih ukrasa i na svojoj ruci. S istim tim uvjerenjem je ekipa Watch Centra krenula u potragu za svojim ambasadorima.
Watch Centar traži ambasadore!

Watch Centar traži ambasadore!

Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followersa, ni popularnost na društvenim mrežama. Jedini uvjeti su dobro oko za detalje i doza kreativnosti.

Jedini uvjeti su dobro oko za detalje i doza kreativnosti | Foto: Watch Centar

Jedini uvjeti su dobro oko za detalje i doza kreativnosti | Foto: Watch Centar

Ako se u tome prepoznajete, evo i detalja o nagradnom natječaju:

1. Do 31.03. na svom instagram profilu objavi fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat

2. Uz fotografiju tagiraj @watch.centar i označi ju s #SaStilomNaVrijeme (pripazi da ti je Instagram profil otvoren za javnost)

3. U opisu objasni zašto misliš da bi baš ti trebao/la postati ambasador Watch Centra

4. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Hrvatske.

Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2018.

Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2018.

Stručni žiri Watch Centra će na temelju vaših objava izabrati svoje ambasadore koje potom čeka godina dana jedne lijepe modne suradnje, a nakon toga, tko zna... samo nebo je granica! 

Foto: Watch Centar

Foto: Watch Centar

Natječaj traje od 1.3.2018. do 31.3.2018.

VIŠE O TEMAMAsatoviWatch Centarručni satovinagradni natječaj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se