ALDO i CroModa nagrađuju te poklon bonom od 500 kuna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.03.2021.

0

ALDO i CroModa nagrađuju

ALDO i CroModa nagrađuju

Kako bi proslavili otvorenje novouređene trgovine te početak proljetnog dijela sezone, Aldo i CroModa jednu od vas nagrađuju poklon bonom u iznosu od 500 kuna

Nova, još ljepša i novouređena ALDO poslovnica otvorena je nedavno u zagrebačkom City Center one West centru! Mnogima već dobro poznata shopping destinacija od sada je dobila novo ruho i izgleda bolje nego ikad! Uz predivno preuređen prodajni prostor, svi ljubitelji mode i pratitelji trendova ovdje će moći uživati u novom-starom mjestu u kojem će moći kupiti obuću, torbe i modne dodatke ovog kanadskog brenda koji je svjetski lider u stvaranju trendova i proizvodnji trendovske obuće i modnih dodataka!

Osim osvježenog, novouređenog prostora, svi kupci koji  posjete novu trgovinu u City Centeru one West i obave kupnju imaju priliku zavrtjeti rulet iznenađenja i ostvariti brojne popuste, kao i promo kod za kupnju putem ALDO web shopa!

Kako bi proslavili otvorenje novouređene trgovine te početak proljetnog dijela sezone, Aldo i CroModa jednu od vas nagrađuju poklon bonom u iznosu od 500 kuna!


Kako do nagrade? Lajkaj Aldo na Facebooku i pošalji nam svoj proljetni styling začinjen torbom (drugim, jednostavnijim riječima govoreći: fotografiju na kojoj uz sve drugo nosiš i torbu) te svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na adresu cromoda@cromoda.com najkasnije do petka, 12. ožujka 2021. Autorica najcool i najstylish fotografije po izboru redakcije portala CroModa osvojit će poklon bon za šopingiranje u Aldo trgovini u zagrebačkom City Centeru one West, ili u Aldo web shopu.

Pobjednica nagradnog natječaja je Lara Gržanić iz Delnica. Čestitamo! Pobjednicu ćemo o proceduri preuzimanja nagrade obavijestiti e-mailom.


VIŠE O TEMAMAnagradni natječajiAldo




Povezano