Portugalski specijaliteti u Le Bistrou

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2011.

0

Ilustracija (Foto: Philosopherkim-deadlyromances.blogspot.com)

Ilustracija (Foto: Philosopherkim-deadlyromances.blogspot.com)

Le Bistro nastavlja s promocijom europske kuhinje u sklopu projekta EU Gourmet Experience. Ovaj mjesec na redu je Portugal.

Uz podršku Veleposlanstva Portugala te pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u srijedu, 14. prosinca u šarmantnom Le Bistrou s početkom od 19.30 sati, gosti će moći uživati u portugalskom ugođaju i specijalitetima. 

Na meniju, koji su pažljivo kreirali šef kuhinje, Jeffrey J. Vella te Veleposlanstvo Portugala, naći će se kroketi od bakalara, pita s teletinom i dimljenim češnjakom, potom punjena svinjska potrbušina, dok će za glavno jelo gosti moći odabrati ukusnu pirjanu zečetinu, pečenu patku te pečenu hobotnicu. Gosti će se moći zasladiti izborom primamljivih portugalskih deserata poput Serice ili mliječnog deserta. 

Uz portugalske specijalitete, u organizaciji Veposlanstva, goste će dočekati posebno dotjeran ambijent, tradicionalna glazba, promotivni materijali te srdačna dobrodošlica uz Porto.

Cijena večere od tri slijeda jela iznosi svega 135 kn po osobi. Uz servirano predjelo i jedan desert, gosti mogu birati glavna jela s bife stola. Piće nije uključeno u cijenu.


VIŠE O TEMAMAJeffrey J. Vellaportugalska kuhinjaLe BistroEU Gourmet Experiencebakalarpita s teletinomdimljeni češnjakpečena hobotnica
Povezano

Burns Night: Škotska večer u hotelu Regent Esplanade

Povodom rođendana Roberta Burnsa

Burns Night: Škotska večer u hotelu Regent Esplanade