'Poroci Tokija', nova serija vrijedna gledanja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2022.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nova Max Original kriminalistička serija 'Poroci Tokija' (Tokyo Vice) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi. Trenutno su u ponudi prve dvije epizode.

Labavo inspirirana osobnom pričom Jakea Adelsteina, kriminalistička serija "Poroci Tokija" prati brzi silazak mladog američkog novinara u neonsko podzemlje Tokija u kasnim 90-ima. Unajmljen kao prvi američki kriminalistički reporter prestižnih novina „Meicho Shimbun“, Adelstein ubrzo počne pokrivati naizgled nepovezane slučajeve, ali brzo posumnja da su u igri još opakije sile.
Nakon što se uvukao u policijsku postaju Tokyo Metro, zajedno s detektivom Hirotom Katagirijem, Adelstein je gurnut u nastrani, brzi svijet korupcije, kriminala i obmane, gdje ništa i nitko nije ono što se čini.
U seriji glume Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu i Tomohisa Yamashita. Autor i scenarist serije je dramatičar J.T. Rogers, pilot epizodu režirao je Michael Mann, a obojica potpisuju i izvršnu produkciju, kao i Alan Poul, Jake Adelstein, Ansel Elgort, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Ken Watanabe, Kayo Washio i John Lesher.

VIŠE O TEMAMAHBOHBO Maxstreaming platformeWarnerMediaTV serije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se