Poliklinika Sinteza: Revitalizacija lica u sat vremena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2011.

2

Revitalizacija lica

Revitalizacija lica

Uklanjanje Ivinih tamnih podočnjaka rađeno je tupom iglom, bez boli i naknadne otečenosti, a idealno je i za revitalizaciju kože i uklanjanje sitnih borica oko očiju

Prema statističkim podacima žene današnjice prvenstveno žele izgledati njegovano i odmorno, nikako umjetno i plastično.
Ubrzani način života, pogrešna prehrana, nedovoljno uzimanje tekućine i pušenje ostavljaju trag na koži lica te pospješuju ubrzano starenje kože.
Razvojem najsuvremenije tehnologije tvrtka Q-Med uspjela je patentirati NASHA tehnologiju (proizvođenje hijaluronske kiseline neživotinjskog podrijetla u obliku gela.)

U poliklinici Sinteza ciljanim metodama može se riješiti cijeli niz problema vezanih uz kožu –od najsitnijih bora oko očiju i usta, tamnih kolutova oko očiju( čije rezultate objavljujemo na fotografijama dizajnerice i poduzetnice Ive Tuđe), nazolabijalnih bora te do korekcija dubokih bora između nosa i ustiju..

Doktorica Jeannette Gjurić  iz poliklinike Sinteza upotrebljava, ovisno o kvaliteti kože i potkožnog tkiva preparate Restylan ili Restylan Perlan (idealan za zrelu kožu).
 
Doktorica Jeannette Gjurić  iz poliklinike Sinteza

Doktorica Jeannette Gjurić iz poliklinike Sinteza


Uklanjanje Ivinih tamnih podočnjaka rađeno je tupom iglom, bez boli i naknadne otečenosti, a idealno je i za revitalizaciju kože i uklanjanje sitnih borica oko očiju.

Doktorica Jeannette Gjurić, specijalizirala je anesteziologiju, a godinama se bavi klasičnom tradicionalnom kineskom medicinom. Njeguje i razvija individualan pristup svakom pacijentu jer svaka osoba je posebna i drugačija kao i lice.

Lice otkriva naše životne navike


Kako sama kaže: "Estetika zauzima izuzetno bitan dio mojeg života, i uistinu mislim da svatko može izgledati bolje. Moj zadatak kao doktora je selektiranje pravih stvari, provjerenih metoda i proizvoda."

Lice primarno govori i otkriva naše životne navike. U današnje vrijeme dosezi estetske medicine vrlo su visoki pa se i te stvari mogu "popraviti" i uistinu za sat vremena revitalizirati i pomladiti svoje lice. Ova metoda ima svoje prednosti jer je potpuno bezbolna, rezultati su vidljivi odmah, nema tragova ni alergija, a pacijent se već za par sati može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
 
Restylane Vital Light Injector

Restylane Vital Light Injector

 
Iva Tuđa, dizajnerica torbi  i jedan od osnivača konceptualnog multibrand showrooma Topbrands odlučila se za ovu metodu jer - kako sama kaže - zbog urođenih tamnijih podočnjaka uvijek je izgledala umorno i nenaspavano. Dosad je proučila sve mogućnosti otklanjanja istih međutim nijedna nije mogla napraviti ovaj efekt na njenom licu, jer problem tamnih podočnjaka su zapravo tamne sjene koje padaju u udubljeni dio ispod očiju i poanta je da se taj "upali dio" popuni, te time nestaju sjene. S Restylanom to uspijeva savršeno, kao i popunjavanja sitnijih bora na čelu, nazolabijalnih bora, rubova usana...

Iva je oduvijek imala i latentan strah od igala  i komplikacija u sličnim metodama, međutim metoda ubrizgavanja tupom iglom je potpuno bezbolna i doktorica Gjurić  njeguje princip upoznavanja i opuštanja klijenta prije samog postupka, tako da su i samim time svi strahovi nestali.

Iva je zasjala i napokon doživjela "odmoreni" izraz svog lica u ogledalu.

Jedina mana je što ova vizualna poslastica traje od šest mjeseci do godinu dana (ovisi od organizma), ali uistinu vrijedi ponoviti!

VIŠE O TEMAMAPoliklinika SintezapodočnjaciJeannette Gjurić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se