5 sjajnih proizvoda za borbu protiv podočnjaka

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 06.09.2023.

0

Sjajni proizvodi za okoloočno područje

Sjajni proizvodi za okoloočno područje

Ako se susrećete s problemom podočnjaka, svakako isprobajte jedan od naših pet beauty favorita koji će vašoj koži vratiti svjež i odmoran izgled.

Tamni krugovi ispod očiju nešto su s čime se svatko barem jednom u životu susreo. Obično su uzrokovani umorom, međutim mogu biti i nasljedni, a izrazito su vidljivi jer je koža okoloočnog područja vrlo tanka i osjetljiva. Upravo je zato tome području potrebno posvetiti posebnu pažnju te nije dovoljna samo hidratantna krema koju nanosimo na cijelo lice.  Osim toga, iako ih je moguće sakriti make-upom, puno je efikasnije problem riješiti u njegovom korijenu, a mi ćemo vam otkriti i kako.

Sve što vam je potrebno kako biste se riješili podočnjaka je jedan dodatni beauty proizvod specijaliziran baš za to. Na sreću, na beauty tržištu se mogu pronaći brojni takvi proizvodi, od maski za okoloočno područje do raznih krema, a mi smo istražili koji sve postoje te za vas izdvojili one najbolje. Na vama je samo pronaći tip proizvoda koji se najbolje uklapa u vašu beauty rutinu i koji najbolje odgovara potrebama vaše kože. Nastavite čitati i riješite se podočnjaka jednom zauvijek.

1. CeraVe - Eye Repair Cream


Foto: CeraVe

Foto: CeraVe


2. Vichy - Minéral 89 Eye Serum


Foto: Vichy

Foto: Vichy


3. La Roche-posay - Pigmentclar Eye Cream


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


4. Uriage - Eau Thermale Water Eye Contour Cream


Foto: Uriage

Foto: Uriage


5. Revolution - Hidrating Eye Patches


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMACeraveVichyLa Roche PosayUriageRevolutionkrememaskekreme za licepodočnjaci
Povezano