Poliklinika Milojević: Ultrazvučnom liposukcijom protiv masnih naslaga

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.12.2015.

0

Andrej Roth i Nikola Milojević | Foto: Maja Kljajić

Andrej Roth i Nikola Milojević | Foto: Maja Kljajić

Dr. Andrej Roth u Poliklinici Milojević provodi metodu ultrazvučne liposukcije. Sada i bez teretane navodno možete postići lijepo oblikovano tijelo bez neravnina.

Vaser Lipo, zahvat ultrazvučne liposukcije, brzo je postao zlatni standard oblikovanja tijela u zemljama kao što su Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija, a u Hrvatsku ovu metodu su prvi uveli u Poliklinici Milojević. Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati, koji često ostavljaju neravnine i uključuju dugotrajan oporavak. Vaser tehnologija ima ultrazvučne valove za ciljano razbijanje masnih naslaga, a usto čuva ostala tkiva. Ultrazvučni valovi Vaser Lipa posebno su projektirani da rasprsnu samo masne stanice tko da ih pretvore u finu tekućinu, koja se potom isisavanjem vrlo jednostavno izvadi iz tijela.

Sada i bez teretane navodno možete postići lijepo oblikovano tijelo bez neravnina, uz brz oporavak. Zato u Poliklinici Milojević Vaser Lipo ne vole uspoređivati s ostalim metodama liposukcije, jer je to naprosto nova kategorija minimalno invazivnog oblikovanja tijela.

Stručnjak za ovu metodu je dr.sc. Andrej Roth, specijalist plastične kirurgije koji se osim toga specijalizirao za liposukciju, pri čemu valja istaknuti da je prošao edukaciju kod svjetskih eksperata za Vaser Lipo. Poliklinika Milojević ima najviše iskustva s Vaser Lipom i najveći broj operacija u ovom dijelu Europe. Dr. Andrej Roth stoga naglašava prednosti tog zahvata: "Operativni zahvat znatno je manje traumatičan od klasične liposukcije, rezultati su bolji, moguće je odstraniti veće količine masnog tkiva bez značajnijeg krvarenja. Vaser Lipo vrlo učinkovito zateže kožu čime se izbjegava da ostane višak kože nakon zahvata, a što je česti problem kod klasične liposukcije. Usto, Vaser koristi ultrazvučne valove koji razbijaju samo masne stanice, dok netaknutima ostaju krvne žile i okolno tkivo. Oporavak nakon zahvata je znatno brži te se pacijent za nekoliko dana može vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti. Naposljetku, važna prednost Vaser Lipa jest i to što omogućuje prijenos masti u druga područja što znači da se mast odstranjena npr. iz trbuha može koristiti za uvećanje grudi ili stražnjice".


VIŠE O TEMAMAmasne naslagePoliklinika MilojevićAndrej Rothplastična kirurgijaVaser Lipoliposukcija
Povezano