Pogodak ili promašaj? O cipelama Tatjane Dragović morate imati mišljenje!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2016.

71

Kako ocjenjujete look Tatjane Dragović? #tatjanadragovic #borboleta #croatia #jeans #shirt #shoes

A photo posted by CroModa (@cromoda) on


Borboleta je otvorila svoj prvi dućan u Zagrebu, u Gundulićevoj 1, a najveću pažnju na partyju otvorenja privukla je atraktivna Tatjana Dragović


Jedan od najpopularnijih Borboleta citata kaže "Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship". Tako je i na novootvorenoj adresi u Gundulićevoj 1 započela jedna nova faza prekrasnog prijateljstva koja je već na samom otvorenju pokazala neraskidivu vezu omiljenih srećonoša i mnogobrojnih ljubitelja brenda Borboleta.

Borboleta u Gundulićevoj 1

Borboleta u Gundulićevoj 1

Kendall Jenner, Kate Hudson, Miroslava Duma, Paris Hilton, Elena Perminova, Tatjana Dragović, Nina Badrić, Mija Knežević, Severina samo su neke od ponosnih vlasnica Borboleta nakita koji će na novoj adresi bez sumnje nastaviti oduševljavati ljubitelje omiljenih narukvica na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Najveću pažnju na otvorenju privukla je Tatjana Dragović, koja se pojavila u vrlo zanimljivoj i poprilično smjeloj modnoj kombinaciji čiji su najintrigantniji sastojak, bez ikakve sumnje, cipele. Je li pogodila ili pogriješila, prosudite sami.


VIŠE O TEMAMATatjana DragovićBorboleta
Povezano