Borboleta donosi dašak Pariza u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2020.

0

Foto: Stanislav Kostić

Foto: Stanislav Kostić

Borboleta nas je i ove godine oduševila Božićnom čarolijom koja je nastala u već tradicionalnoj suradnji sa Sašom Šekoranjom, unijevši pritom dašak Pariza u naš Zagreb

Neodoljive pudraste vrećice s personaliziranim karticama u tehnici zlatnog foliotiska ukrašene svilenim mašnama, i ove će godine biti omiljen dar pod borom svake ljubiteljice nakita.

"Inspiracija ovogodišnje limitirane edicije Božićnih pakiranja, kao i samo uređenje izloga i interijera Borboleta trgovina, bila je čuvena pariška slastičarna Ladurée. Tu je ideju renomirani umjetnik Saša Šekoranja i ovoga puta doveo do savršenstva" - rekao nam je Stanislav Kostić, kreativni direktor u Borboleti, osvrćući se pritom na činjenicu da unatoč djelomičnom lockdownu i cjelokupnoj situaciji, nisu željeli odustati od ideje da svojim kupcima kao i šetačima daruju čarobne Božićne izloge.

Od omiljenih Macarons kolačića (poteklih upravo iz Ladurée slastičarne prije 15ak godina), preko višeslojnih dekadentnih torti, do malih skulptura rasplesanih balerina mišica, obojenih pudrastim i zlatnim tonovima, Zagrebački Borboleta ‘flagship store’ u Gundulićevoj 1 nas je osvojio na prvu te i ove godine pokazao jedan od najljepših gradskih izloga.

Borboleta Zagreb

Borboleta Zagreb

"U Borboleti se trudimo biti originalni i inovativni, te pružiti našim klijentima uvijek nešto lijepo i novo, pa svakodnevno cijeli tim osmišlja i radi na novim kolekcijama kao što je i ova cjelokupna Božićna priča" - pojašnjava nam Kostić.

Foto: Stanislav Kostić

Foto: Stanislav Kostić

Osim bajkovitih izloga i neodoljivih pakiranja, Borboleta nas je oduševila svojom novom kolekcijom nakita, koja je i ovoga puta ručni rad, proizvedena upravo u Hrvatskoj od plemenitih kovina zlata i srebra te poludragog kamenja na svilenom koncu.


VIŠE O TEMAMAshopping u ZagrebuBorboletaSaša ŠekoranjaStanislav Kostić
Povezano