Pobjednica DNG-a: Marica Pažanin snimila prvi lookbook

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2013.

1

Marici je kao pobjednici natječaja Dreft Next Generation pripao dar u iznosu od tisuću eura

Nakon što je Marica Pažanin svojim modnim skicama osvojila simpatije i dobila najviše ocjene stručnog žirija natječaja Dreft Next Generation, te svoju kolekciju prikazala na Dreft Fashion Weeku u svibnju ove godine, mlada splitska dizajnerica sada je snimila i svoj prvi lookbook. Modni natječaj Dreft Next Generation namijenjen je svim studentima modnog dizajna kako bi im se jednokratnom stipendijom pomoglo da izrade i predstave svoju prvu modnu kolekciju.

Veselim se danima koji slijede i novom Dreft Fashion Weeku Zagreb

Prilikom stvaranja lookbooka Marice Pažanin ulogu modela preuzela je Mija Matić, koja je pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca pozirala u kreacijama dizajnerice inspiriranim Dreft Blackom. Za frizuru i make-up bio je zadužen Ivica Palinić. Prilikom snimanja svog prvog lookbooka Marica nije krila oduševljenje:
"Jako sam uzbuđena zbog snimanja. Zahvaljujem se ponajprije Dreftu što je nama kao mladim dizajnerima pružio priliku za predstavljanjem, jer znamo svi koliko je bitna upravo takva prilika. Veselim se danima koji slijede i novom Dreft Fashion Weeku Zagreb".

Marici je kao pobjednici natječaja Dreft Next Generation pripao dar u iznosu od tisuću eura, namijenjen izradi kolekcije prema nagrađenim skicama i prikazanoj na proteklom DFWZ-u, u svibnju 2013. godine.

Čime je Marica osvojila stručni žiri pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAMarica PažaninMija MatićDreft Fashion WeekGoran MatijašecFashion Week ZagrebDreft Next Generation
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se