PipsChips&Videoclips u riječkom Pogonu kulture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2023.

0

PipsChips&Videoclips

PipsChips&Videoclips

Najava koncerta PipsChips&Videoclipsa u Pogonu kulture dolazi na krilima osvojene Rock&Off nagrade za koncertnog izvođača 2022. godine

PipsChips&Videoclips stižu u riječki Pogon kulture, u subotu 8. travnja 2023. Prvi puta nakon, sada već legendarnog, koncerta na stadionu Šalata, u Rijeku dolazi jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti. Najava koncerta u Pogonu kulture dolazi na krilima osvojene Rock&Off nagrade za koncertnog izvođača 2022. godine.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a vraćaju se u Rijeku u koncertni prostor koji su već punili u prošlosti još jednom pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2x2” ili “Plači”.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 1. ožujka. Cijena će iznositi 13 Eur do 15. ožujka, 15 Eur do 7. travnja te 18 Eur na sam dan koncerta. Kupiti se mogu u riječkom Dallas Music Shopu, na svim fizičkim prodajnim mjestima kao i online na Eventim.hr.


VIŠE O TEMAMAPipsChips&Videoclipskoncerti u RijeciPogon kulture
Povezano