FOTO: U Zagrebu otvoren Illamasqua Institut

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2013.

3

Illamasqua Institut Zagreb

Illamasqua Institut Zagreb

Uz vizažističke, personalizirane usluge vrhunskih make-up artista, u Petrićevoj 3 u Zagrebu ekskluzivno su dostupne i nove kolekcije branda Illamasqua

Potpuno novi koncept pristupa make upu te potpuno nova atmosfera za kreativno samoizražavanje dostupni su u upravo otvorenom Illamasqua Institutu u Petrićevoj 3 u Zagrebu, koji se razlikuje od svega što se nalazi na našem tržištu.

Uz konzultacije s vrhunskim make-up artistima te mogućnost kupovine ekskluzivnih Illamasquinih proizvoda, Illamasqua Institut stavlja na raspolaganje i personalizirane vizažističke usluge svima koji žele ostaviti svoj unikatan trag, bilo da se radi o parcijalnom ili cjelovitom make-upu.     

Kao zapanjujući spoj kultura Illamasqua sadrži Kryolanovo naslijeđe i proizvodno znanje, kreativnost i stručnost Illamasquinog umjetničkog tima u kojem se nalaze vodeći hrvatski make-up artisti poput Ivane Bilandžije Billy.

Ohrabrujući i nagrađujući samoizražavanje i nadogradnju stila svakog individualca ponuda će sadržavati za svakoga ponešto, bilo da se radi o poslovnom make-upu, tematskom ošminkavanju ili možda savjetovanju o make-up transformacijama.


VIŠE O TEMAMAIllamasquaIvana Bilandžija Billy
Povezano