LJETNI MAKE-UP: Illamasqua donosi baš sve što trebamo i želimo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.06.2019.

0

Foto: Illamasqua

Foto: Illamasqua

Illamasqua, brand poznat po svojoj nekonvencionalnosti lansirao je novu kolekciju s potpuno drugačijim pristupom make-upu, potičući na ekspresivnu nude šminku

Nude kolekcija make-up branda Illamasqua preuzima trendovske boje i teksture kako bi stvorila zbirku boja superiornih pigmenta i nijansi nude boja koje odgovaraju svakome. Nenametljive nude nijanse osnažene su odvažnim pigmentima omogućujući klijentima da otkriju novu ekspresiju nude make-upa.
                                      
"Glavna inspiracija Illamasqua Nude kolekcije je stvoriti paletu osnovnih boja i kreativno ih izokrenuti tako da mogu poslužiti različitim potrebama make-up entuzijasta. Paleta sadrži 12 svestranih sjenila u kamenu od boje šljive i zlatne boje do smeđih, zemljanih tonova. Podijeljena je na dva različita finiša; s jedne strane metalik, a s druge mat nijanse, božanski baršunaste teksture", rekao je Pablo Rodriguez, kreativni direktor Illamasqua.

U novoj Illamasqua Nude kolekciji mogu se pronaći Nude Revolution olovka za usne koja dolazi u tri nijanse. Nove olovke za usnice zahvaljujući kremastoj teksturi lagano se blendaju i svojom visokom pigmentacijom stvaraju dugotrajnu definiciju. Kolekcija sadrži i Nude Revolution polumat ruž u pet nijansi i Nude Revolution ikonski krom pigment čija hibridna kremasto puderasta formulacija u četiri nijanse ostavlja visoko pigmentiranu metalik i multidimenzionalnu boju.

Illamasqua

Illamasqua

Nova Nude kolekcija oduševit će i svojom limitiranom edicijom highlighter pudera Nude Revolution highlighter puder Risque čiji jedinstveni mramorni zapečeni highlighter trenutačno dodaje topli sjaj koži u prekrasnom toplom ljubičasto zlatnom shimmeru te se može koristiti kao highlight, rumenilo ili sjenilo. Osim Risque nijanse, zaljubljenice u kvalitetnu šminku moći će odabrati i Nude Revolution highlighter puder Dare roza zlatne boje.

Foto: Illamasqua

Foto: Illamasqua

Svoju individualnost make up entuzijastice moći će izraziti i kroz 12 svestranih Nude Revolution Unveiled paleta sjenila od boje šljive i zlatne boje do smeđih, zemljanih tonova koji su podijeljeni na dva različita finiša; s jedne strane metalik, a s druge mat nijanse, božanski baršunaste teksture.


VIŠE O TEMAMAolovke za usneIllamasquaruž za usneruževi za usnepuderihighlighterisjenilo za oči




Povezano