Otvara se pop-up knjižara na Zagrebačkom velesajmu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2022.

0

Foto: Mozaik knjiga

Foto: Mozaik knjiga

Prvi dio godine već tradicionalno je rezerviran za Mozaikovu pop-up knjižaru na Zagrebačkom velesajmu, koja donosi više od tri tisuće naslova

Više od deset domaćih nakladnika pripremilo je najveće domaće i svjetske uspješnice po akcijskim cijenama. U bogatoj ponudi od gotovo tri tisuće naslova, pronaći ćete najbolje kriminalističke romane, vrhunske ljubavne zaplete, urnebesne dječje romane, sjajne priručnike koji će vam pomoći da promijenite životne navike i mnoge druge naslove.
U paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma od 4. ožujka do 16. travnja posjetite pop-up knjižaru u kojoj ćete pronaći veliki izbor knjiga brojnih domaćih nakladnika: Fokus, Fraktura, Hena com, Koncept, Ljevak, Mozaik knjiga, Planetopija, Profil, Sonatina, VBZ, Vuković & Runjić i Znanje.
Vrata pop-up knjižare na velesajmu otvorena su svakoga dana od 9 do 20 sati, osim nedjelje kada je radno vrijeme od 10 do 17 sati.

VIŠE O TEMAMAMozaik knjigaknjiževnost
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se