Otto Kern Ultimate Black, novi miris koji zrači uspjehom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.09.2021.

0

Otto Kern Ultimate Black

Otto Kern Ultimate Black

Otto Kern Ultimate Black nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija koja se otvara jarko svježim i egzotičnim mirisom bobica cimeta i ružičastog papra

Ured u sumrak i obzor velikoga grada pružaju se iza elegantnog muškarca modernoga poslovnog izgleda: ambiciozan i uporan – nositelj mirisa marke Otto Kern ne bježi od usporedbe na putu do uspjeha jer se pobjednički gen nalazi u njegovu DNK. Bilo na poslovnom ručku s važnim klijentima, na sastancima u uredu ili uz opušteno piće nakon posla u omiljenom baru s kolegama – njegova je vrhunska prisutnost uvijek primjetna. Kao nitko drugi, utjelovljuje modernu eleganciju uparenu s nepogrešivom muškošću. Ovaj čovjek svojom pulsirajućom aurom uvijek postiže svoje ciljeve i zadovoljan je samo najboljim. Otto Kern Ultimate Black utjelovljuje ovaj samopouzdani izraz elegantnim i istodobno muškim mirisom s orijentalnim nijansama.
Otto Kern Ultimate Black nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija koja se otvara jarko svježim i egzotičnim mirisom bobica cimeta i ružičastog papra. Kadulja, lavanda i kasni oštrik čine klasičnu, prepoznatljivu srednju notu. U donjoj noti miris završava čarobnom simfonijom toplih, senzualnih nijansi i suhih, prepoznatljivih drva koja ističu krajnji karakter muškarca.
Što god poslovni dan donio sa sobom – Otto Kern Ultimate Black savršen je pratitelj muškarcima koji odišu muškošću, uspjehom i samopouzdanjem.

Foto: Otto Kern

Foto: Otto Kern

Parfem je dostupan po sljedećim cijenama:

Eau de Toilette Natural Spray 30 ml 129 kn
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 189 kn.

VIŠE O TEMAMAOtto Kernmuški mirisimuški parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se