Otkrijte tajne Zagreba na električnom biciklu, u društvu Purgerice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.06.2019.

0

Purgerica na električnom biciklu

Purgerica na električnom biciklu

Bicikli se mogu se testirati od 13. do 18. lipnja u sklopu POP UP Summer Gardena na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Najkreativniji biciklist osvaja e-bicikl na korištenje i obilazak grada.

Znate li gdje u Zagrebu pronaći Emira? Možda vam pomogne kad kažemo da je riječ o konju bana Jelačića. Gdje su Vještičje stube, gdje je bila prva prava zagrebačka pivovara, a koja adresa ima magični broj 49 i ¾?
#strujnikrug

#strujnikrug

Ove, a i brojne druge dobro čuvane  tajne Zagreba zna Josipa Šiklić, poznatija kao Purgerica, turistička vodičica koja je osmislila jedinstvenu turu za istraživanje Zagreba na električnom biciklu – #strujnikrug.
Josipa Šiklić

Josipa Šiklić

Husqvarna #strujnikrug otvoren je od 13. do 18. lipnja u sklopu POP UP Summer Gardena na ljetnoj pozornici kina Tuškanac, svaki dan od 17 do 21 sat. Svoju vožnju možete dogovoriti na lokaciji.

Svi biciklisti koji tijekom istraživanja Zagreba i testiranja e-bicikla objave fotku i/ili video na svojim društvenim mrežama, ulaze u nagradni natječaj. Najkreativniji vozač ili vozačica bit će nagrađen Husqvarna električnim biciklom koji će dobiti na korištenje do 1. studenog 2019. godine te privatnom turističkom turom Zagrebom uz Purgericu.

Purgerica

Purgerica

- Svaki zagrebački „vinkl“  krije neispričanu priču. Od  Zrinjevca oko kojeg je održana prva biciklistička utrka u Zagrebu pa do Maksimira koji krije tajnu o parobrodu. Vjerujem da će i Zagrepčanima, ali i svima ostalima, ova tura razvući osmijeh na lice, pogotovo kad sjednu na električni bicikl koji vas stvarno vraća u djetinjstvo i podsjeća na prvu vožnju biciklom, kaže Purgerica.

VIŠE O TEMAMAbicikliHusqvarnaelektrični bicikliJosipa Šiklić Purgerica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se